2011. szeptember 27., kedd

90210 - Elkezdődött a 4. évad



Szándékosan a 4x02 után írok kritikát az évad indulásáról, ugyanis a 4x01-ben nem derült ki, hogy merre tart a sorozat, tudja-e tartani a 3. évad színvonalát.

Két rész után úgy gondolom, hogy a színvonalat nem sikerült sajnos megtartani. Az évad első részében eltüntették Maxet, miután kiderült, hogy a terhességi teszt téves volt, és Teddynek is az volt az utolsó része.
Max nélkül viszont Naomi karaktere visszasüllyedt a rideg és a népszerűségért semmitől sem visszariadó Naomivá. Vesz egy házat, természetesen tart egy nagy bulit, majd a börtönben végzi miután egy szekta (vagy klub vagymi) vezetője feldobja őket, ugyanis Naomi elhappolta a szekta elől a házat. Szerintem ez a szál nevetséges. Nyilván a környéken csak az az egy ház létezett, ami megfelel nekik.

Liam viselkedése meg érthetetlen a számomra. Először megkéri Annie kezét, majd a visszautasítástól szenved, a következő pillanatban pedig szerelmet vall egy fiatal özvegynek, akit a hajóról ismer. WTF?



Visszatért Adrianna és állítólag megjavult de ezt mintha már hallottam volna egyszer. Mindenesetre összeállt egy rövid időre Dixon szobatársával és állandóan takarított utánuk, majd Navid húgának keresésében is aktívan részt vett, hogy bizonyítsa a változást. Annak örülnék azért, ha visszairányítanák az énekléshez, mert az áll neki a legjobban.

Nem igazán látom, hogy mit szeretnének ebben az évadban, de a fergeteges partik és a kavarások, bosszúk már kevésnek fognak bizonyulni. Ahogy ebben a két részben is kevés volt. Legalábbis nekem.

Értékelés: 5/10

2 megjegyzés:

  1. Teljesen egyet értek veled. Kezd nagyon rossz hangulata lenni az egész sorozatnak. Én azt hittem hogy Liam és Annie összejönnek, de nem.. beváljak hogy szeretik egymást ere Liam oda megy az "özvegyasszonyhoz" akiről később kiderül hogy nem is olyan özvegy... Annie pedig ez alatt az idő alatt összeszed magának egy "40" éves pasit ... a többiek élik az életüket bár ők is kisebb nagyobb veszekedéssel... nagyon szeretném Anniet Liammel látni valahogy olyan aranyosak lennének egyutt.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg jó lenne, ha visszatalálnának egymáshoz, de sajnos nem úgy tűnik. Nagyon nem tetszik, hogy mindenkit összehoznak mindenkivel. Ezzel elveszíti a hitelét a sorozat.

    VálaszTörlés