2011. szeptember 24., szombat

X-faktor: vége az előválogatónak


Teljesen pontosan 4 hete kezdődött meg hazánkban a tehetségkutató 2.szériája. A 4 zsűrinek(Geszti Péter,Keresztes Ildikó,Malek Miklós,Nagy Feró) több 10000 emberből kellett kiválasztaniuk a 150 legjobbat. A 4 előválogatón voltak megható, de nagyon vicces pillanatok is. Véleményem szerint gyengébb a mezőny a tavalyihoz képest, nagyon sok továbbengedéssel nem értettem egyet. Viszont Keresztes egyszer sem sírta el magát, még a Cserháti számnál sem, ami jó pont!
Nem csak a jelentkezők tehetségtelensége, vicces mozdulatai vagy ügyetlenkedése csalt mosolyt az arcunkra, hanem a zsűri 1-1 vicces megjegyzései is. S az is kiderült hogy rengetegszer a legkritikusabb mentor (Malek) szavazata nélkül jutott tovább pár versenyző.

Itt vannak a továbbjutók egy része: Kelemen Csaba(Lil C.), Hajdu Beáta és Mariann, The Rocktenors, Kováts Veronika, Gubik Petra, Barna Gergely, Géczi András, Demes Tamás, Nánássy Tibor, Borzné Kovács Violetta, Kumich Tamás, Oltyán Attila, Tarsoly Arnold, Németh Katica, Muri Enikő, Gyurcsík Tibor, Tóth Gabi, Luther Beuka, Csotó Szilvia és Berta Kitti, Farkas Éva, Kocsis Tibor, Léki Bence, Aghazadeh Mehid, Tarány Tamás, Maria Mamah, Samu Krisztina Mazsi, Veresné Bagosi Alexandra, Bagossy Norbert, Baricz Gergely.


Ne feledjétek jövőhéten már tábor, szóval szombaton (19:30) és vasárnap (19:00) IS lesz X-faktor!

0 komment:

Megjegyzés küldése