2011. szeptember 28., szerda

Charlie's Angels - 1x01 Pilot


Szkeptikus voltam ezzel a sorozattal kapcsolatban, ugyanis a feldolgozások mostanában nem igazán tudtak sikeresek lenni. A pilot alapján a szkepticizmusom beigazolódni látszik.

Az első 10 percben az Angyalok akcióba lendülnek, megmentenek egy lányt, majd ezután egyiküket, Gloriat megölik. Természetesen a lányok ezt nem hagyhatják annyiban és elfogják a gyilkost Gloria gyerekkori barátnőjének a segítségével. A lányt ezután maguk közé fogadják, hiszen Charlie Angyalai hárman vannak.


Az Angyalok természetesen a legmodernebb eszközökkel rendelkeznek, és úgy harcolnak mint a nindzsák. Ezekkel még nem is lenne semmi gond, ha ehhez valamirevaló színésznőket társítanak. Minka Kelly (az újonnan csatlakozott Angyal) még elmegy, de a többiek csapnivalóak, beleértve a segédjüket is. A történetvezetés sem a legjobb, a bűnöst mindig kb. 10 perc alatt megtalálják. A repülést szimuláló jelenetre meg már nem tudok mit mondani. Most komolyan a csajnak nem tűnt fel, hogy nem a levegőben vannak?


A leginkább zavaró számomra mégis a párbeszédek voltak, ennyi sületlenséget még nem nagyon hallottam egy részen belül. Gondolok itt a Gloria halálakor elhagzott "I never thought my heart could hurt this much!" mondatra és társaira.

Nagyon nem szeretek sorozatot elkaszálni, de ha marad a következő részekre is a színvonal, akkor ez lesz a sorsa.

Értékelés: 3/10

0 komment:

Megjegyzés küldése