2011. szeptember 29., csütörtök

Community: elkezdődött a 3. évad

Az eleje zseniális volt. Tényleg. Már kezdtem elhinni, hogy nagyon jó kezdést hoztak össze, azonban csalódnom kellett.
Az első jelenetben a csapat egy (akinek nem esett volna le, Glee kifigurázása végett) számot adott elő melyben eléneklik, hogy végre minden jó lesz, az idei év más lesz, amelyet a dékán is kihangsúlyoz egyben azzal, hogy idén nem lesz paintball. Na persze. Egyébként a dékán új külsőt öltött, szakállat növesztett és így talán kevésbé néz ki szerencsétlenül.



A történet egyébként nem túl izgalmas, szokásos Pierce vs. Jeff harc folyik, ki legyen benne a csoportban és ki nem. Chang mindeközben boldogan éli világát a szellőzőben, azonban a dékán azt hiszi, mókus az így szakembereket hív, hogy kiirtsa. Ezen kívül új tanár érkezik, plusz a dékánnak is lesz egy ellenfele, aki a Greendale egyik melléképületében dolgozik.
Abed sorozatfüggősége persze az idei évadban sem hiányozhat. Most éppen az a gondja, hogy a Cougar Town csak midseason lesz, de ne aggódjunk, hiszen Britta talál neki jobbnál-jobb angol sorozatokat. Ilyen például az Inspector Spacetime, ami vajon mi is lehet..?


A rész maga nem igazán jött be, egyetlen jó poént se tudnék felidézni és a végén Jeff dührohama a baltával szörnyű volt. Rengeteg fölösleges szál volt, az egyetlen ami tetszett, az Abed-es meg talán az új tanár beszéde(ami közben megszólalt párszor Jeff telefonja). Szóval ez most csak 4/10, azért még maradok hátha lesz jobb, hisz előző években is ezt tapasztaltam.

0 komment:

Megjegyzés küldése