2011. szeptember 11., vasárnap

X-faktor 2.-A második előválogató

Míg az első válogató még annyira nem, ez már jócskán tele volt meglepetésekkel. Voltak bőven vicces figurák, nulla hangúak, de nagyon kellemes meglepetések is. A próbálkozók között megismerhettük Vági Katalint, aki nem csak egy Lady GaGa számot hozott magával, hanem még kinézetre is pontosan lemásolta az énekesnőt. Hangja persze nem igazán volt.



Géczi András - aki nem mellesleg gödöllői - már nagyobb sikernek bizonyult. Bruno Mars&Travie McCoy közös számát a Billionaire-t énekelte, rap részét saját szöveggel, ami mind a zsűrit, mind a közönséget megnyerte, így 4 igennel távozhatott. Nánássy Tibor szintén továbbjutott, bár az X-faktorosra átdolgozott Pokémon főcímdal nekem cseppet sem nyerte el a tetszésemet, sőt inkább röhögőgörcs tört ki rajtam.


Demes Tamás, aki egy női hangra írt dalt valami iszonyú szépen elénekelt mély férfihangján, szintén továbbjutott. Sződy Zsolt és testvére, Sződy Szabolcs külön próbálkoztak, hogy több sikert elérhessenek, mint anno a Vastag testvérek. Sajnos erre nem került sor, hiszen förtelmes hangjuk hallatán még a válogatón se jutottak tovább. Majd jött Borzné Kovács Violetta (akinek a nevével a mentorok jól elviccelődtek) 2 gyermekes család anya, gyönyörű hangját megmutatván 4 igennel beszavazták.


A legnagyobb meglepetést számomra Oltyán Attila továbbjutása jelentette. Az alapból normálisnak tűnő férfi, napszemüveggel a fején, mondván 'stílus', ment be az X-faktor színpadára. S amint elkezdte énekelni a U2 számot, teljesen megváltozott, mintha be lett volna szívva vagy én nem is tudom. Természetesen asztalra mászás is volt, és addig mondogatta Keresztesnek, hogy kiss me, hogy végül az egyetlen női mentor kénytelen volt megpuszilni.


Tarsoly Arnoldot, aki olyan színvonalas műsorokat néz mint a Való Világ, már ismerheti. A hangja nem volt olyan meggyőző, mint a külön életet élő szemöldöke, de a zsűri megszavazott neki még egy esélyt. Voltak még érdekes emberek, azonban az utolsó 2 fellépő jelentette nekem a legnagyobb örömöt, hiszen Muri Enikő és Németh Katica is visszajött, hogy újra megpróbáljanak bejutni a döntőbe!


Tavaly ugye Gesztinek nagyon nehéz dolga volt, hiszen 6 kiváló énekesnő közül kellett a legjobb 3-at kiválasztania. A lányok úgy látszik nem voltak nagyon haragtartóak, természetesen 4 igennel mind a ketten továbbjutottak. Persze Geszti azért kapott Ilditől, amiért tavaly nem vitte tovább Katicát, majd amikor mind megmondták, hogy jót tett a lánynak az az 1 év, Keresztes kijelentette, hogy csak a show kedvéért csinálta. Nyilván:)

0 komment:

Megjegyzés küldése