2011. szeptember 29., csütörtök

The Big Bang Theory: elkezdődött az 5.évad

Idén dupla epizóddal vágtak neki fizikusaink az évadnyitónak, s mint mindig, most is remekre sikerültek.Én mindig is ahhoz a kevés emberhez tartoztam, akik cseppet sem tartják mókásnak a How I Met Your Mother-t, ezzel szemben a TBBT-t annál inkább. Lehet, hogy most sokan lehurrognak, de talán a jelenleg is futó sorozatok legjobb sitcomjáról beszélünk.


Az epizód talán 1-2 óra ugrással folytatódott, mint ahol az évadzáró abbamaradt. Sheldon 2 percet agyalt a Ez nem az, aminek látszik mondaton, ami Penny száján csúszott ki, majd amikor Leonard fölvilágosította, hogy a lány hazudott, levette a gondolkodó sapkáját.
A rész fontosabb pontjai voltak, hogy Leonard nehezen tudott rájönni a chatszex fortélyaira(mert ugye barátnője kicsit távol van), de szerencséjére Howard föltalált egy távsmároló gépet, amelyen 3 percig demonstrálta, hogyan működik.


Penny közben emészti magát a történtek miatt, el is megy egy rövid időre a 'besztikéje' lakásába, azonban Raj elárulja, hogy igazából nem is az történt amire gondol, s végül hazamegy. Majd kitalálja, hogy már semmi keresnivalója a környéken, ezért visszaköltözik szülőhazájába. Ekkor egy váratlan telefonhívás jön a főnökétől, aki közli a jó hírt: Penny játszhat az aranyeres reklámban!


Sheldon a sok dráma közben nem vágyik másra, csak egy kis paintballra, s föláldozza magát, hogy a többiek lelőhessék az ellenséget. A rész(ek) mint ahogy már írtam remekre sikerültek, jól fölépített, jó viccekkel teli. Talán Raj karakterére egy kicsit többet szánhattak volna, mint a női dolgai, de azért adok rá 8/10-et. Bazinga!

0 komment:

Megjegyzés küldése