2011. szeptember 17., szombat

The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) - Elkezdődött a 3. évad


A The Vampire Diaries legújabb évadának kezdete nem volt éppen a legizgalmasabb rész. Kicsit hasonlított az 1. évad kezdetére, vagyis eget rengető dolgok nem történtek benne. A rész nagy része a történeti síkot vázolta fel, amelyen haladni szeretnének. Alapvetően szerintem ez nem probléma, nem kell minden résznek pörgősnek lennie, kellenek az átkötő részek mint ez is.

Kiderült, hogy Klaus hibrideket akar létrehozni, amihez Stefanra van szüksége. Paul Wesleynek azonban nem sikerült sajnos hitelesen eljátszania a gonosz vámpírt, ez Ian-nek sokkal jobban megy. Ő viszont jelenleg a jó vámpírt alakítja, ami viszont Paulnak megy jobban.


Caroline karaktere a legérdekesebb most és a részvégi fordulat (annyira nem meglepő) is az ő karakteréhez köthető. Az más kérdés, hogy ebből mit fognak még kihozni.

Kisebb csalódást okozott Elena szülinapi bulija, hiszen semmi érdekes nem történt ott, ahhoz képest, hogy ezzel az eseménnyel reklámozták az új évadot.


Számomra Jeremy és a halott exbarátnői szál a legérdekesebb, de az évadnyitóban erről sem tudtunk meg semmi újat.

Az évadnyitó tehát átkötő résznek teljesen megfelelt, felvázolta az alapszituációt és ebben az évadban ennél már csak jobb jöhet.

Értékelés: 6/10

0 komment:

Megjegyzés küldése