2011. szeptember 21., szerda

Premier - Acorralada (Sarokba szorítva)


Az RTL Klub is váltott a török sorozatokról a telenovellákra, ugyanis október 6-án mutatja be az Acorralada-t, Sarokba szorítva címmel 16.15-től. A sorozatot dupla részekkel fogják vetíteni.


Történet: Fedora Garcenak (Sonya Smith) tökéletes élete volt addig, amíg Octavia Irazabal (Frances Ondiviela) tönkre nem tette azt: megölte a férjét, elvette tőle a lányait és a jól menő cégét. Ráadásul hamisan meg is vádolja, így Fedora börtönbe kerül.
Többévnyi börtönbüntetés után kiszabadul és megesküszik, hogy visszaszerez mindent, amit elloptak tőle. Egy bárban kezd el dolgozni énekesnőként La Gaviata álnéven.
Közben Fedora idősebbik lánya, Diana (Alejandra Lazcano) beleszeret Octavia fiába, Maximilianoba (David Zepada). Diananak ugyanazokat a megaláztatásokat kell elszenvednie Octaviatól, mint annak idején az édesanyjának, de őt segíti Fedora anélkül, hogy tudná, hogy a lánya.
Fedora másik lánya, Gaby (Mariana Torres) szolgálóként dolgozik az Izrabal családnál és titokban szerelmes Octavia másik fiába, Larrybe (William Levy).

A sorozatban még, olyan nálunk is jól ismert sztárok tűnnek fel, mint Jorge Luis Pila (Ördögi kör), Elizabeth Gutiérez (A bosszú álarca), Julián Gil (Kettős játszma), vagy Yul Bürkle ( A liliomlány).

0 komment:

Megjegyzés küldése