2011. szeptember 30., péntek

The Good Wife - Elkezdődött a 3. évad


Már az 1. részben is világosan látszott, hogy a 3. évadban sok minden másként lesz. Alicia és Peter különköltöztek, és ezzel párhuzamosan Alicia és Will szabadjára engedhették az érzéseiket. A kapcsolatuk azonban titkos, így az irodában el kell játszaniuk, hogy semmi közük egymáshoz. Ez a színjáték talán túlságosan is jól sikerült, mert a nézőket is teljesen átverték. Ameddig nem derült ki, hogy csak megjátsszák a távolságtartást az irodában, nem tudtam elképzelni, hogy miért olyan kemény Will Aliciaval.


Alicia tehát boldogabb és felszabadultabb és ezt a változást jelzi az új frizurája is, ami szerintem elég furcsa, a régi jobban állt neki. De ha ez lesz a legnagyobb probléma a sorozattal, akkor azt hiszem jó kis szezonnak nézünk elébe.

A kialakult helyzet sokkal több konfliktust fog szülni a szereplők között. Például Alicia és Peter között, akik a tárgyalótermen belül szembekerültek egymással. Jól ismerik egymást és Peter nem is gondolkozik sokat, hogy ezt kihasználva győzze le a feleségét.
A bomba meg majd csak akkor fog felrobbanni, ha kitudódik Alicia és Will bimbózó kapcsolata.


Caryről nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik oldalon áll. Elvileg Petert támogatja, de egyszer-egyszer az igazság mellé áll és segít feltárni azt, akkor is ha ezzel elveszíti az ügyet. Cary egyébként egy zseniális ügyész és nagyon jól taktikázik a tárgyalóteremben.

A 3. évad kezdete tehát hozta a megszokott magas színvonalat minden téren, amit remélhetőleg megtart az évad végéig.

Értékelés: 10/10

0 komment:

Megjegyzés küldése