2011. szeptember 30., péntek

Revenge - 1x01 Pilot


Ebben a sorozatban nem sok időt vesztegettek a szereplők, helyszín bemutatására. Rögtön a második jelenetben egy szereplő meggyilkolásának a szemtanúi lehetünk, amihez a jelek szerint a főhősnőnek is köze van. A gyilkosság után hirtelen visszaugrunk az időben 5 hónapot, egészen Emily /Amanda visszatéréséig Hamptonba.




A történet a múltban is játszódik, ami magyarázattal szolgál arra, hogy miért szeretne Emily bosszút állni. Gyerekkorában elveszített mindent, intézetben vált kislányból felnőtt, érett nővé. A helyében nyilván sokan szeretnének elégtételt venni azon a családon, akik ezt tették vele. Hamptonban senki sem ismeri fel, kivéve Nolant, aki felnőttként is látta Amandat.

David elcsábítása tökéletes megoldásnak tűnik a bosszúhoz, hiszen ő is ott rúg majd Victoriaba, ahol a legjobban fáj neki. Emily/Amanda eddig nagyon jól mozgatja a szálakat, mindent az irányítása alatt tart de tartok tőle, hogy nem lesz ez mindig így.

A Lidia-Conrad románc kicsit megdöbbentő volt, de már nem először adták elő a férj és a legjobb barátnő esetét. Különösen tetszett, ahogy Victoria elküldte Lidiat a partyról, jelezve, hogy vele senki sem szórakozhat büntetlenül. Persze a lebukásukhoz kellett Emily/Amanda is, aki ártalmatlanságot színlelve kiadja a titkot.


A pilot szerintem zseniális volt, már alig várom, hogy láthassam a folytatást. Egyetlen kételyem van csak a sorozattal kapcsolatban. Mi lesz ha véghez vitte Amanda a bosszút?
Erre a kérdésekre csak később kaphatjuk meg a választ, addig is élvezzük ki a Revenge minden részét.

Értékelés: 10/10

0 komment:

Megjegyzés küldése