2011. szeptember 23., péntek

The New Girl 1x01: Pilot

Nyáron még nem igazán keltette föl az érdeklődésemet, sőt kifejezetten nem akartam belenézni, mikor megláttam az előzetest. És azt gondoltam, hogy oké, hogy ZooeyDeschanel unszimpatikus színésznő számomra, de attól még összehozhat egy nagyon jó sitcomot. Hát nem igazán jött össze.


A történet lényegében annyi, hogy Jess szakít a pasijával és új apartmant keres. Az interneten megismerkedik 3 fickóval, akiknél éppen van egy szabad hely. Nem kell őket túl sokat győzködni, a lány beköltözik. Majd kezd egy kicsit idegeikre menni az egész napos Dirty Dancing nézés, így egy randit szerveznek neki, hogy kimozduljon otthonról, azonban az sem sül el túl jól.


Míg az állandóan síró, éneklő Jess karaktere iszonyúan idegesítő, addig a 3 fiú egész érdekesnek bizonyul. Belőlük még ki lehet hozni valamit. A poénok se túl nevetősek, de például a Community-nek is ez a szépsége.
20 percből nem lehet túl nagy ítéletet meghozni, hiszen föl kellett vezetniük a történetet, megismertetni velünk a 4 főszereplőt. Szóval ez most 5/10, s reménykedjünk, hogy lesz jobb is :)

0 komment:

Megjegyzés küldése