2011. október 1., szombat

Nikita: elkezdődött a 2. évad

Nagy reményeket fűztem a Nikitához, azonban ez az évadnyitó nem sikerült jóra. Nem mondom, hogy rossz volt, de semmi extra.
Oké, hogy mind a színészeknek, mind a nézőknek meg kellett barátkoznia az új szerepkörrel. Vagyis azzal, hogy a Divizió feje Amanda, Percy egy eldugott helyen van az épület mélyén, Alex egyezségéhez hűen megszerzi a fekete dobozt Nikitától, s cserébe Amanda fölkutatja apja gyilkosát és ugye Michael-Nikita együtt dolgozik.



Sajnos túl nagy hangsúlyt fordítottak a kapcsolatukra, persze édes elnézni, de kicsit sok hogy a 40 percből 15 csak arra ment el. Az eset sem volt túl izgalmas, ki kellett hozni valakit a börtönből, megmenti a fiát és ennyi. Shane West egyetlen harcjelenetében sem remekelt. Maggie Q azért hozta a szintjét.
A rész fénypontja Birkhoff előkerülése volt. Mint kiderült, ő is otthagyta a Divíziót, azonban mivel sok pénze van hajlandó elszállásolni a duót és állni a dolgaikat. Persze azért néhány poént benyögött, amik feljebb vitték a rész szintjét.


Volt még egy Nikita-Alex harc is, amit már a készítők nagyon bereklámoztak, s az is lett amit vártunk: Nikita lábon lőtte Alexet-amit a lány kisebb sikítások közepette, a földön fetrengve élt át. Bemutatkozott még az új szereplő, Sean, aki Alex megfigyelésére van ott. Egyenlőre még semmi jelentőset nem lehet mondani a karakteréről.
Imádom a Nikitát, semmi pénzért nem kaszálnám, de ez most a készítőknek nem sikerült olyan tökéletesül. A színészek sem remekeltek túl jól, maga a történet is elég laposnak bizonyult, ez így csak 6/10. Jó lenne, ha belehúznának, mert a nézettség csak úgy zuhan..

1 megjegyzés:

  1. Lássuk be, ez a rész nagyon gyenge volt minden téren. Egyedül Birkhoff belépője ért valamit. Sean karaktere sztem teljesen felesleges, de lehet ez a későbbiekben változik. Egyébként mi lett Nathannel? Jaden lelövése után teljesen eltűnt.
    Nekem ez a rész max. 4/10

    VálaszTörlés