2011. október 3., hétfő

Gossip Girl - Elkezdődött az 5. évad


Kicsit késve, de az Upper East Side-i "tinik" visszatértek, hogy ismét intrikákba keveredjenek és pletykálkodjanak.


Ez az évadkezdés ugyanolyan színvonalú volt, mint az előző szezon, vagyis gyenge. A szereplők még a nyár utolsó pillanatait élvezik ki, de valahogy nem tudott lekötni ez a rész, semmi újat nem mutatott, nem vetett fel új intrikákat. Már nem tud érdekelni Blair meg az esküvő körüli mondvacsinált problémák (milyen ruha legyen rajta stb.). Serena tengődése gyakornokként Los Angelesben is érdektelen, a végén meg úgy is minden jóra fordult. Chuck és Nate pénzszórása, nőfalása pedig nem új már.



A rész végére előkerült Charlie/Ivy is, aki nem tudom mit keresett LA-ben. Nem úgy volt, hogy bosszút akar állni Serenan? Ehhez képest egy étteremben dolgozik a barátjával és nagyon meglepődött Serena láttán. Lehet ez is a terv része, mert mást nem nagyon tudok elképzelni.


A terhesség körüli bonyodalmak meg felesleges időhúzások voltak. Egész nyáron minden GG fan azt találgatta, hogy kié a terhességi teszt. Az évadnyitóban aztán tettek utalásokat Blair-re, de Serena-ra is, majd Dorota bevallotta a terhességét. Azonban beletettek még egy csavart és kiderült, hogy Blair is babát vár.

Ez a rész méltó folytatása az előző szezonnak, de nem méltó a régi Gossip Girl-höz. Szeretném visszakapni azt az érzést, ami az 1-3. évad nézése közben kapott el, de erre sajnos nem sok esélyt látok jelenleg.

Értékelés: 3/10

0 komment:

Megjegyzés küldése