2011. október 4., kedd

X-faktor: A tábor

Míg a válogatókat 4 héten át minden szombaton nézhettük, addig a Tábort két nap alatt gyorsan lezavarták, hiszen szorít az idő. Szombaton fél 8-kor kezdődött a show. A 150 versenyzőt 3-mas csoportokba osztották, s közösen kellett előadniuk egy dalt, amit alapból kihívás egy nap alatt úgy föl osztani, hogy mindenki eleget énekeljen, de legalább jó viszonyítási pontok voltak egymáshoz képest. Így a zsűri hamar rádöbbent, mennyi tehetségtelent juttatott tovább, gyorsan ki is ejtették őket.


A maradék 100-at (csakúgy mint tavaly) lecsökkentették 50-re. Ez se volt ám egy könnyű feladat, 10 percig nézhettük a zsűri veszekedését, majd a 4x25 fő (külön szobákban!) örömét és bánatát.
A Vasárnapi adás ezzel szemben már 7-kor elkezdődött. A versenyzők bármilyen dallal a mentorok elé állhattak. Itt már szorosabb volt a verseny, mindenki nagyon jól szerepelt. Majd a megint hosszas zsűri jelenet után megszületett az eredmény, a maradék 24 versenyző, akik mehetnek a mentorházba. A csoportok ugyanazok, mint tavaly (lányok, fiúk, 25 felettiek, csapatok), azonban, hogy ki kiknek lesz a mentora, egyenlőre még kérdéses.


Fiúk: Baricz Gergő, Barna Gergely, Lil C, Demes Tamás, Oltyán Attila, Tarsoly Arnold
Lányok: Abodi-Nagy Blanka, Bagosi Alexa, Farkas Éva, Gubik Petra, Kováts Vera, Muri Enikő
25+: Borzné Kovács Violetta, Géczi András, Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Luther Beuka, Tarány Tamás
Csapatok: Apollo 23, Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka, Csotó Szilvia és Berta Kitti, Hajdu Ikrek, Rocktenors, Angler Balázs és Simon Boglárka.


A fiúk sajnos harmat gyengék, Barna Gergely az egyetlen igazi tehetség, de az eddigieket elnézve nem bírná a nagy feszültséget. A lányok már keményebb dió, nem is nagyon tudok olyat mondani, akit rögtön kiejtenék. A 25 fölöttiekről szintén ez a véleményem. A csapatok meg jobbak mint tavaly, főleg a 3 egymásnak idegen fiúból összeállt Apollo 23, szurkolok nekik nagyon:)
A hétvégén szintén ledarálják a Mentorok házát, szombaton az előadás, vasárnap pedig a döntés. És jövőhéttől élő show! Ki várja már?:)

0 komment:

Megjegyzés küldése