2011. október 31., hétfő

The Lying Game: vége az 1. évad első felének

Az első három rész nemhogy izgalmasnak, de konkrétan unalmasnak tűnt, olyannyira, hogy egy hosszabb szünetet kellett tartanom, míg rávettem magam a folytatásra. Amit egyébként nagyon jól tettem, mert aztán belendült a cselekmény.



A történet fő vonala még mindig az ikrek anyjának megtalálása, azonban nem játszották még ki azt a kártyát, ami a könyvben egyébként a legelején megtörténik, hogy Sutton meghal. Persze rengeteg változás történik mindkettejük életében, s a fő csajszi élete mellett a mellékszereplők magánéletét is megismerhetjük. Ott van például a vészesen vékony táncos csajszi(nevekkel még bajba vagyok), akinek nagy szerelme, Eduardo egy titkot tud meg, amibe majdnem belehal. 


Persze az esetek fő mozgatószála Sutton apjának testvére, aki rejtegeti Annie-t(az édesanyjukat) a lányok elől, s ellopatja Sutton laptopját, ezen kívül Derek lesz a csicskása, aki kiderít neki mindent. Eközben Los Angelesben Sutton rengeteg újdonságot tud meg Annie-ről, például, hogy elmegyógyintézetben van. El is megy hozzá, azonban a dolog rosszul sül el és őt is bezárják egy napra majd (mivel azt hiszik ő Emma) visszaküldik a nevelőanyjához. Szerencsére onnan hamar megszabadul és hazamegy Phoenixbe.


Ezalatt Travis ellátogat az igazi Emmához, s zsarolja, majd amint Ethan rájön a dologra megfenyegeti, hogy soha többé ne tegye be a lábát Phoenixbe. A fiú egyébként nagy veszekedést jelent a két lány számára, s mikor Emma jön össze Ethannal, vele mutatkozik a Szalagavatón, Sutton nagyon dühös lesz. 
A félévadzáró epizódban Sutton visszatér a szülinapjára, hogy elmondhassa az igazságot a többieknek, Emma mit sem sejt a dologról. Azonban egy baleset következtében Sutton a kocsijával együtt elsüllyed. Kérdés, hogy meghalt-e? Mikor Emma el akarja mondani az igazat, hirtelen megjelenik Annie. 


A sorozat nehezen kezdett, de szépen kinőtte magát egy izgalmas cselekménnyé. Persze még messze nem olyan izgalmas, mint mondjuk egy Pretty Little Liars, de még így is remek, 8/10. Januárban jön a folytatás!:) 

0 komment:

Megjegyzés küldése