2011. október 31., hétfő

Pretty Little Liars - The First Secret


A Pretty Little Liars készítői Halloween alkalmából egy különleges epizóddal lepték meg a rajongókat. Ez a rész nem illeszkedik a történetbe, ugyanis Alison halála előtt játszódik. Minden lányról most tudjuk meg az első titkot: Aria rajtakapja az apját az egyik tanítványával, Emily másságát, Hannah anyukájának alkohol problémáit. Spencert pedig osztályelnökké teszi Alison csalással. A titkok között csak Alison a kapocs, mivel ő mindegyikről tud.


Joggal hihetnénk tehát, hogy Alisonnak köze van "A"-hez, de az epizódban láthatjuk, ahogy "A" megkezdi tevékenységét és legelőször pont Alit veszi célba. Egyre jobban érdekel, hogy ki lehet a titokzatos "A", ki az, aki ennyi mindent tud a lányokról, ennyire profi és mindig mindenhol ott van. Valamiért az az érzésem van, hogy "A"-t mi még nem is láttuk szerepelni, ugyanis senkiről sem tudom a jelenlegi szereplőkről elképzelni, hogy ennyire dörzsölt lenne.


Ezt a részt nem nagyon hova tenni, mert annyira furcsa volt, hogy azok az események, amelyeket mi részről-részre végigizgulunk még előttük van. Talán túl sokat kellett visszamenniük az időben és emiatt nekem hiteltelenné vált. Mindezektől eltekintve a rész nem volt rossz, csak nem tudok vele mit kezdeni.

Értékelés: 6/10

Boldog Halloweent Mindenkinek! :)

0 komment:

Megjegyzés küldése