2013. október 16., szerda

Mégsem Charlie Hunman lesz Mr. Grey

Szeptember elején derült ki, hogy Charlie Hunman kapta A szürke ötven árnyalatának főszerepét, aminek a rajongók egyáltalán nem örültek. A napokban pedig bombaként robbant a hír, miszerint a Kemény motorosok sztárja mégsem játssza el Christian Grey szerepét. A hírek szerint közösen egyeztek meg abban, hogy Hunman helyett keresnek mást, mivel a színész a TV ütemezése miatt nem tud teljes mértékben felkészülni a szerepre. A könyvsorozat írója, E. L. James a következőket osztotta meg Twitteren: "Minden jót kívánok Charlie-nak. Csók"




"Nagyon sok rajongója van a könyvnek és tudom, hogy nem mindenki engem képzelt el erre a szerepre. Az olvasás egy személyes tevékenység és az emberek elképzelik, hogy a szereplők hogy nézhetnek ki az életben, ezért egy kicsit a sajátjuknak érzik a karaktert. Ez megfélemlít, ha túl sokat gondolok rá. Nagyon komolyan veszem a feladatom és rengeteg időt szánok rá, hogy megismerjem a karakter természetét, motivációját és elegánsan öltözzek fel, jól nézzek ki azokban az öltönyökben."- mondta nemrég az EW-nek Hunman.

Természetesen a találgatások újrakezdődtek és a rajongók többsége még mindig Matt Bomer szerepeltetésének örülne a legjobban. Kíváncsian várom, hogy kit választanak majd és arra is, hogy engedni fognak-e a rajongói nyomásnak. Egy Charlie kaliberű színész pedig nem erre a szerepre való, úgyhogy kicsit örülök, hogy visszamondta. Ugyanakkor tisztelem is benne, hiszen biztosan közrejátszott a döntésénél az ellene irányuló zúgolódás, ami a kezdetektől fogva jellemző volt. Mondjuk ezt nyilván a film készítésében részt vevők sem engedhetik meg maguknak, úgyhogy lehetséges, hogy kicsit ők is rásegítettek erre a döntésre.

0 komment:

Megjegyzés küldése