2013. október 1., kedd

Hat új(szerű) karakter a The Vampire Diaries-ben

A héten induló új évad előtt az EW összeállította, hogy milyen új karakterekre lehet számítani az évad folyamán és kivel kerülnek kapcsolatba. A lista jónak tűnik és remélhetőleg tényleg olyan érdekesek lesznek az újak, mint ahogy a leírásban olvasható és nem csak pár rész erejéig lesznek jelen az évadban. Bármennyire is nem tetszett, amit Plec és társai a negyedik évad folyamán műveltek, mégis várom a folytatást. Mivel az idő megszépíti az emlékeket én is próbálok a pozitív momentumokra visszaemlékezni és bízni abban, hogy a szerelmi háromszöget hanyagolják egy kicsit.Silas (Paul Wesley)
Az arc ismerős, viszont ez egy teljesen új szerep lesz Wesley számára, aki egy kétezer éves halhatatlan karaktert is meg fog testesíteni. "Az a vicces Silas karakterében, hogy ugyanúgy, mint az első évadban Damon, mindenki tudja róla, hogy készül valamire, de azt senki sem, hogy mi a pontos célja."-mondta Julie Plec. Silas Wesley szerint is jó karakter: "Silas kicsit lenézi Damont minden téren: tapasztalat, tudás, pedig mindig ő volt  a nagyokos, aki mindenkinél klasszisokkal jobb. Most bosszút állhatok, amiért öt évig játszottam a szomorú és elnyomott Stefan szerepét."- viccelődött Wesley.Nadia (Olga Fonda)
A titokzatos és vagány cseh lány Mattet követi Mystic Fallsba, akinek szenvedélyes nyara volt Rebekah oldalán. "Az hogy pontosan mi is ő, az évad nagy rejtélye és Silas-szal az oldalán nem lesz hiány bajkeverőkben a városban.

Jesse (Kendrick Sampson)
A producer, Caroline Dries a következőket mondta: "a lányok egyetemre mennek, de nem tanulni, hanem pasizni. A halandó Jesse-szel az évadnyitóban találkoznak és az egész úgy kezdődik, hogy vonzónak és érdekesnek találja Caroline-t. Ahogy egyre jobban megismerjük a karaktert rájövünk, hogy valamit rejteget, aminek köze van a természetfeletti mitológiához."

Dr. Wes Maxfield (Rick Cosnett)
Emlékezhettek rá, hogy a Whitmore College-ban tanított Bonnie nagymamája és Shane professzor is, úgyhogy  Elena és Caroline úgy gondolják, hogy a csodálatos mikrobiológia tanáruk talán rejteget valamit, a haladó csoportba akarnak kerülni és megoldani a rejtélyt az évad második részében.
Tessa (Janina Gavankar)
"Nadia-hoz hasonlóan úgy érkezik a világunkba, hogy nem az, akinek látszik." Plec hozzátette, hogy az egzotikus szépség először a harmadik részben bukkan fel. Azért érkezik Mystic Falls-ba, hogy felélesszen egy kihunyt lángot.

Aaron (Shaun Sipos)
Az ötödik részben érkező karakternek szomorú múltja van, amely Elenáéval vetekszik és igaz barátjává válik a lánynak. "Ez egy olyan barátság lesz, ami fenyegetést jelent a pasiknak. Úgy gondoljuk, hogy ez egy jó lehetőség a számunkra behozni Elena életébe egy új személyt, aki be tudja tölteni azt az ürességet, amit az elvesztett barátai, szerettei hagytak benne."- nyilatkozta Plec.Saját fordítás!

0 komment:

Megjegyzés küldése