2013. október 1., kedd

Hat új(szerű) karakter a The Vampire Diaries-ben

A héten induló új évad előtt az EW összeállította, hogy milyen új karakterekre lehet számítani az évad folyamán és kivel kerülnek kapcsolatba. A lista jónak tűnik és remélhetőleg tényleg olyan érdekesek lesznek az újak, mint ahogy a leírásban olvasható és nem csak pár rész erejéig lesznek jelen az évadban. Bármennyire is nem tetszett, amit Plec és társai a negyedik évad folyamán műveltek, mégis várom a folytatást. Mivel az idő megszépíti az emlékeket én is próbálok a pozitív momentumokra visszaemlékezni és bízni abban, hogy a szerelmi háromszöget hanyagolják egy kicsit.



Silas (Paul Wesley)
Az arc ismerős, viszont ez egy teljesen új szerep lesz Wesley számára, aki egy kétezer éves halhatatlan karaktert is meg fog testesíteni. "Az a vicces Silas karakterében, hogy ugyanúgy, mint az első évadban Damon, mindenki tudja róla, hogy készül valamire, de azt senki sem, hogy mi a pontos célja."-mondta Julie Plec. Silas Wesley szerint is jó karakter: "Silas kicsit lenézi Damont minden téren: tapasztalat, tudás, pedig mindig ő volt  a nagyokos, aki mindenkinél klasszisokkal jobb. Most bosszút állhatok, amiért öt évig játszottam a szomorú és elnyomott Stefan szerepét."- viccelődött Wesley.



Nadia (Olga Fonda)
A titokzatos és vagány cseh lány Mattet követi Mystic Fallsba, akinek szenvedélyes nyara volt Rebekah oldalán. "Az hogy pontosan mi is ő, az évad nagy rejtélye és Silas-szal az oldalán nem lesz hiány bajkeverőkben a városban.





Jesse (Kendrick Sampson)
A producer, Caroline Dries a következőket mondta: "a lányok egyetemre mennek, de nem tanulni, hanem pasizni. A halandó Jesse-szel az évadnyitóban találkoznak és az egész úgy kezdődik, hogy vonzónak és érdekesnek találja Caroline-t. Ahogy egyre jobban megismerjük a karaktert rájövünk, hogy valamit rejteget, aminek köze van a természetfeletti mitológiához."





Dr. Wes Maxfield (Rick Cosnett)
Emlékezhettek rá, hogy a Whitmore College-ban tanított Bonnie nagymamája és Shane professzor is, úgyhogy  Elena és Caroline úgy gondolják, hogy a csodálatos mikrobiológia tanáruk talán rejteget valamit, a haladó csoportba akarnak kerülni és megoldani a rejtélyt az évad második részében.




Tessa (Janina Gavankar)
"Nadia-hoz hasonlóan úgy érkezik a világunkba, hogy nem az, akinek látszik." Plec hozzátette, hogy az egzotikus szépség először a harmadik részben bukkan fel. Azért érkezik Mystic Falls-ba, hogy felélesszen egy kihunyt lángot.





Aaron (Shaun Sipos)
Az ötödik részben érkező karakternek szomorú múltja van, amely Elenáéval vetekszik és igaz barátjává válik a lánynak. "Ez egy olyan barátság lesz, ami fenyegetést jelent a pasiknak. Úgy gondoljuk, hogy ez egy jó lehetőség a számunkra behozni Elena életébe egy új személyt, aki be tudja tölteni azt az ürességet, amit az elvesztett barátai, szerettei hagytak benne."- nyilatkozta Plec.



Saját fordítás!

0 komment:

Megjegyzés küldése