2013. augusztus 29., csütörtök

Pretty Little Liars: mindenre fény derült

A minap lezárult a sorozat negyedik évadának első fele, és kiderült rengeteg minden, a legvitatottabb kérdésekre úgy tűnik, választ kaptunk. A tovább mögött NAGYON spoileresen folytatom...




Majd jönni fog egy nagyobb kritika is a 4. évadról, azonban egyenlőre nem tudtam rávenni magam, olyan szörnyű volt végigszenvedni a részeket. Ennek ellenére a midseason-fináléban sok mindenre fény derült, amire már régóta kerestük a választ:

  • Red coat CeCe. Igen, ezt már az előző részben lelőtték nekünk, nem is lepődtünk meg, hiszen már a lányok is biztosak voltak benne. Teljesen rendben is van a dolog, ugyanis volt indítéka, s így a hosszú kapucniból kilógó szőke haj is megmagyarázható.
  • Alison él. Hoppá, ez azért már váratlanabb fordulat. Egy creepy nő Ravenswood-ból biztosította a lányokat, hogy anno ő húzta ki azt a kilógó kezet a földből, ami Ali-hez tartozott, azóta nem látta, de biztosan él. Hogy miért nem jött vissza? Menekül A elől.
  • Éééés.... kiderült ki A! Legalábbis valószínűleg, aztán lehet megint csak valami félrevezetés, de most nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal ténylegesen fény derült A kilétére. Ez pedig nem más, mint.... Ezra! Bizony ám, habár nagyon érdekesnek tartom az egészet. Miért pont ő? Miért utálta ennyire a lányokat? Ha már az érkezése előtt is létezett A - hiszen Alisont is terrorizálták már - akkor az ki volt? És most mi lesz Ariával? 

Érdekes félévadzáró volt az biztos, végre kiderültek a dolgok. Remélem az elkövetkező epizódokban meg is magyaráznak mindent. Nektek mi a véleményetek?

0 komment:

Megjegyzés küldése