2013. augusztus 19., hétfő

James Remar csatlakozik a Grace Klinika stábjához

A Huffington Post megerősített a TvLine értesülését, miszerint James Remar, aki a Dexter című sorozat mind a nyolc évadában szerepelt, több részes szerepet fog kapni a Grace Klinika tizedik évadában. Remar karakteréről egyenlőre semmilyen információ nem áll a rendelkezésre.



A Dexterben Remar a címszereplő édesapját alakítja, az utóbbi években feltűnt még olyan sorozatokban is, mint a Szex és New York, a Battlestar Galactica vagy a Harmadik műszak.


A tizedik évad ugyanakkor Sandra Oh utolsó szezonja lesz, aki a kezdetektől alakítja Christina Youngot, azonban a szezon végén elhagyja a régóta futó orvosi dráma stábját.



"Nagyon nagy kiváltság Christina karakterét játszani a sorozatban, egyszerre vagyok szomorú és izgatott,
hogy mi lesz vele az évad végén. Ez egy nagyon érzelmes döntés volt a részemről, amelyben Shonda és a sorozat írói is támogatnak. Annyira ritka egy színész életében, hogy teljesen felfedezzen egy általa játszott karaktert. Őszintén hálás vagyok ezért a lehetőségért a Grace Klinikának. Izgatottan várom, hogy megünnepeljem és becsben tartsam az utolsó szezonom minden percét a rajongókkal együtt, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre." - mondta Oh a bejelentésekor.

Saját fordítás!

0 komment:

Megjegyzés küldése