2013. január 16., szerda

The Lying Game - Elkezdődött a 2. évad

Közel egy évvel az 1. évad fináléja után folytatódik a sorozat a 2. évaddal, amelyben újabb játszmák és hazugságok kerülnek terítékre. Nincs könnyű dolga a sorozatnak, mert sok idő telt el az 1. évad óta és a túléléshez nagyon jó nézettséget kell produkálnia.



Az évad premier nem sokkal az előző szezon fináléja után folytatódik egy jó adag visszatekintés után, amellyel újra felvehetjük a történet fonalát és feleleveníthetjük az eddigi történéseket. Visszatekintés ide vagy oda nekem nem sikerült egyenlőre visszarázódnom a The Lying Game sztorijába, és az első epizód nem győzött meg arról, hogy izgalmas lesz a folytatás.

A tovább után spoileresen folytatom!


Alec óvadék tárgyalásával kezdődik a rész, amelyen eldől, hogy egy ideig börtönben kell maradnia, de onnan is tud szerencsére kavarni. Szembesíti Emma-t azzal, hogy tud az iker sztoriról, amit eddig simán felhasználhatott volna, de nem tette. Indoklást szeretnék kapni arra vonatkozóan, hogy miért nem használta fel eddig ezt az információt, hiszen ezzel eltüntethette volna a képből a lányt. Közben Sutton azon mesterkedik, hogy visszakapja Ethant, az anyukája meg Tedet akarja elcsábítani. Rebeca-nak nem lesz könnyű dolga, főleg miután megjelent a színen a fia, Jordan is. A végén még kiderül, hogy mégsem ő a lányok anyja. Na jó, azért talán nem, de nem tudom hova tenni Rebeca újabb gyerekének létezését.



Ahogy a fentiekből is látszik a The Lying Game ebben az évadban egyenlőre a kapcsolatokra megy rá, ami alapvetően nem lenne akkora baj, de ilyen sorozatokkal tele a padlás. Abban tudok még reménykedni, hogy a visszarázódás kedvéért nem vázoltak fel egy nagyobb horderejű titkot a készítők az évad első részében.

Értékelés: 6/10
Nem vagyok tehát elájulva a kezdéstől, de bármi kialakulhat még belőle. Jobban belegondolva talán kellett is egy ilyen bevezető/átvezető epizód, amolyan második pilot, amelyben újra felfedezzük a szereplőket és a történetet. Mindentől függetlenül még mindig szeretem a sorozatot és bízom benne, hogy javulni fog a történet.



0 komment:

Megjegyzés küldése