2013. január 14., hétfő

Spinoffot kap a The Vampire Diaries?

Úgy látszik a CW megelégelte, hogy a The Vampire Diaries nézettségét évek óta egy széria sem tudja igazán megtartani, ezért lehúznak még egy bőrt a sorozatról a spinoff révén, amelynek a pilotját már be is rendelte a csatorna.

A projekt munkacíme The Originals, amelyből kitalálható, hogy az ősvámpírokról fog szólni a sorozat. A főszereplő Klaus lesz, de átviszik Haleyt is, akinek fogalmam sincs mi köze az ősökhöz. Az író Julie Plec, a sorozat New Orleans-ban fog játszódni, amit Klaus alapított. A TCA sajtókörút során Mark Pedowitz a CW fejese elárulta azt is, hogy az eredeti család többi tagja is csatlakozhat a showhoz. A backdoor pilotot 
április 25-én fogjuk látni a The Vampire Diaries egyik részeként.

A spinoff ötlete alapvetően nekem tetszik, de a megvalósítással kapcsolatban vannak kétségeim. Egyfelől Klaus jó karakter, de egy egész sorozatot nem biztos, hogy köré lehet írni. Másfelől, ha az ősvámpírok jó része átkerül, akkor a The Vampire Diaries elveszíti az egyik fő szálát és teljesen más irányba kellene terelni a sztorit. Mindez azonban még csak a jövő zenéje, ugyanis ha a backdoor pilot nem a megfelelő fogadtatásban részesül, akkor talán a sorozat sem fog megvalósulni.

0 komment:

Megjegyzés küldése