2013. január 19., szombat

Premierek a Tv2 csoportnál

Holnap, azaz január 20-án tűzi műsorára a FEM3 a CW egyik újoncát, ami elég hamar megbukott a tengerentúlon. Nem másról van szó, mint az Emily Owens M.D.ről. A sorozat nem meglepő módon Emily doktornő címen fog futni, a kalandjait pedig minden vasárnap este 20.00-tól követhetitek figyelemmel 13 héten keresztül, ugyanis összesen 13 rész készült belőle a korai kasza miatt. A pilotról kifejtettem a véleményemet, de ez nem jelenti azt, hogy másnak sem fog tetszeni a sorozat, a kórházas téma iránt érdeklődőknek azért ajánlom.


A Tv2-re is érkezik tavalyi újonc az Elementary révén, aminek a premierje január 26-án 19.00 órakor lesz. Senkit ne tévesszen meg a szombati nap, mert a következő héttől szerdánként 21.30-tól vetítik majd. A pilotról Elliot írt kritikát, azóta én is megtekintettem, de a 2. résznél tovább időhiány miatt nem jutottam. A folytatást mindenképpen tervezem, mert megtetszett a modern kori Sherlock sztori.
Ez a sorozat sokkal nagyobb siker Amerikában, mint az Emily doktornő, egy teljes évad biztosan elkészül belőle és a nézettségek alakulása miatt a 2. évad is valószínű.

0 komment:

Megjegyzés küldése