2013. január 3., csütörtök

Sorozatdömping a magyar tévécsatornákon

Az új évet a magyar TV-k premierekkel, illetve új évadokkal kezdik nagyon helyesen. A legtöbb újdonság most is a RTL csoporthoz érkezik, ahogy évek óta. Hamarosan jön a Totál szívás, A rejtély és A hatalom hálójában  3. évada, A főnök 5. évada és a Grace Klinika 8. évada és a Ments meg! 6. évada.

Ami a premiersorozatokat illeti az RTL Klubbon lesz látható hétfőtől a tavalyi év egyik első évados kaszája Csont nélkül címmel. Jövőhét szerdán kezdődik a Szulejmán című török kosztümös sorozat, illetve februárban érkezik a Le Grand című francia krimi, a Transporter Osvárt Andreával és Steven Segal főszereplésével a True Justice című alkotás is.



Napvilágra került továbbá, hogy az idei újoncok közül az Arrow-t megvette az RTL, elvileg februárban fogják műsorra tűzni Oliver Queen kalandjait. Kíváncsi leszek, hogy milyen magyar címet adnak a sorozatnak, egyes hírek szerint marad az eredeti, ami logikus döntés lenne.

A Viasat 3 már elkezdte reklámozni a The Carrie Diaries című szériát, amit január végén mutatnak be az Egyesült Államokban. A Universal Channel műsorra tűzi a Testvérek 5. és egyben utolsó évadát, a Férjem védelmében 3. és a Botrány 2. évadát. Az M1-en vasárnap folytatódik az Elcserélt lányok az 1. évad maradék 10 részével. Senkit ne tévesszen meg, ha 2. évadot lát a műsorban, mert az majd január 8-án kezdődik a tengerentúlon.

A sorozatrajongók tehát nem panaszkodhatnak, mert lesz mit nézni az elkövetkezendő hónapokban azoknak is, akik jobban preferálják a szinkronos részeket.

0 komment:

Megjegyzés küldése