2012. november 3., szombat

Premier- Egy gyilkos ügy (Forbrydelsen)

Nem hittem volna, hogy valaha is láthatjuk itthon ezt a sorozatot, de nagyon örülök, hogy mégis. A The Killing eredetije az AXN-re érkezik, november 13-től lesz látható minden kedd este 22.00 órától.



A sorozat egy szövevényes koppenhágai gyilkosságot göngyölít fel, minen rész egy új napot mutat be a gyilkos utáni hajszból, illetve a politikai szálból. A dán széria egy novemberi napon, nem sokkal Halloween után kezdődik. Sarah Lund nyomozó utolsó napját kezdi a koppenhágai rendőrőrsön, mert Svédországban kívánja folytatni az életét. Azonban pont ezen a napon hívják egy fiatal lány holttestéhez helyszínelésre. 

A sorozat nagy sikernek örvend, az első évadot 120 országban vetítették és 2011-ben BAFTA díjat nyert a legjobb külföldi produkció kategóriában. 

Régóta nem nézek sorozatot TV-ben, de ezt mindenképpen követni fogom, remélhetőleg a The Killinghez hasonlóan magas minőségűre sikerült. Szerintem azoknak is érdemes belekezdeni, akik láttál a The Killinget, mert nem biztos, hogy ugyanaz a gyilkos. 

0 komment:

Megjegyzés küldése