2012. november 13., kedd

Berendelések

Az utóbbi napokban két sorozat rajongói örülhettek igazán, mégpedig a modern kori Szépség és a Szörnyeteg, vagyis a Beauty and the Beast és a Nashville fanatikusok, ugyanis mindkettő megkapta a teljes évadot. Ez azt jelenti, hogy 22 rész biztosan el fog készülni és adásba kerül mindkét sorozatból.



A nézettsége egyiknek sem túl jó, de a CW nem tudja mivel pótolni, ráadásul több sorozatának is rosszabb a nézettsége, mint a Beauty and the Beast-nek, ezért logikus döntés a berendelés. A sorozatnak viszont bizonyítani kell ahhoz, hogy jövőre is velünk legyen.
A Nashville esetében is érthető a teljes évad, mivel olyan sorozatokat utasít maga mögé, mint a Castle vagy a Private Practice, de még így sem kiemelkedő. A berendelést a pozitív kritikáknak is köszönheti és az énekeseknek is fel kell kötni az alsóneműt a 2. évadért.

A magam részéről nem bánom, hogy már egyiket sem nézem és mivel mostanában több sorozatba is belekezdtem nem hiszem, hogy valamelyikhez is visszatérek, de soha ne mond, hogy soha.

0 komment:

Megjegyzés küldése