2012. november 30., péntek

Kaszát kapott Emily doktornő



A CW-nek nem szokása évad közben kaszálni, de az Emily Owens M.D. csatorna minimumot ért el, ezért nem nagyon volt más választásuk, de a berendelt 13 részt természetesen leadják még. Sajnálkozhatnak a készítők, mert a csatornán idén rém gyenge számokat produkál minden széria, de Emily kalandjaira még annyian sem voltak kíváncsiak, mint más sorozatokra.
A pilot után nem folytattam, tehát nem tudom megmondani milyen lett a folytatás, de más fórumokon nagyon sajnálják a sorozatot. Ha ennyire jó lett, akkor kérdés, hogy az amerikaiak miért nem nézik.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Szerintem az amerikaik nagyon buták. Pont mire kezdett izgalmas lenni a sorozat, addigra szüntetik meg. Nekem mindegyik rész nagyon nagyon tetszett.

    Kár, hogy nem lehet tenni semmit a folytatás érdekében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az amerikaiak ízlése nekem is furcsa, de ez ellen nincs mit tenni. AZ 1. évadot ennyi részre tervezték és ezután a 2-ban folytatódott volna, amennyiben megkapja a berendelést. Sajnos sok sorozat lezárárs nélkül ér véget, mert a készítőket nem értesítik időben a kaszáról.

      Törlés
  2. Az amerikai egy különleges állatfajta, aki a világ urának hiszi magát, és tömi magába a hamburgert és a műanyag krumplit kiegészítve szójás szeméttel. Az ízlésük miért lenne más a kultúra oldalán? Számos minőségi sorozat lett kilőve, miközben a alákevert röhögésekkel készülő mondanivaló nélküli könnyű szemétre vevők. Nyilván nem az IQ bajnokok ülnek a sorozatok elé, ezért is csak a gagyira vevők, és ne csodálkozzunk azon, ha a tévék ezeket szolgálják ki, mert ma már minden a reklámokról szól, és a célközönség természetesen a majomagyú nézők hatalmas tábora.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Teljesen egyet értek ezzel.

    Nekem is tetszett. Mondanivalója is volt és ahogy mondtad az alákevert röhögésekkel készülő SZEMÉT, ami hülyíti a fiatalokat és az értékrendjüket félre viszi, Na arra szükség van. Zsú

    VálaszTörlés