2011. december 27., kedd

Premier - La Fuerza del Destino ( A végzet hatalma)


A Story4 gondoskodik arról, hogy a telenovella rajongók az új évben se maradjanak premier novella nélkül. Ezúttal a La Fuerza del Destinot tűzi műsorra, ami A végzet hatalma magyar címet kapta. Ez a novella lett az idei évben a Televisa legsikeresebb sorozata.
A végzet hatalma január 9-én startol a csatornán és minden nap 13.10-től kapunk új részeket. Ez azt jelenti, hogy hetente 7 rész fog adásba kerülni.

Történet:  A történet elején a 14 éves Ivan (David Zepada) édesanyjával, Aliciával (Leticia Calderón) visszatér szülővárosába, Alamosba. Az apja, Juan Jaime Mondragón (Juan Ferrara) a gazdag üzletember azonban nem ismeri el fiaként. Alicia ezért felkeresi az apja özvegyét, Carlota asszonyt (Delia Casanova), aki hajlandó cselédként alkalmazni és taníttatni a fiát. A lánya, Lucrecia (Rosa Maria Bianchi) azonban ki nem állhatja Ivant és az anyját. Lucrecianak és férjének két lánya van, Lucia (Sandra Echevarría) és Maripaz (Laisha Wilkins). A gyerekek felnőnek, Ivan és Maripaz között pedig szenvedélyes szerelem szövődik. A problémák akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy a lány terhes.

0 komment:

Megjegyzés küldése