2011. december 15., csütörtök

90210 - A 4. évad felénél


Úgy látszik a téli szünet előtt minden sorozatban ellövik a halál/súlyos baleset témát. Nem volt másképp a 90210 esetében sem, hiszen az utolsó epizód Liam balesetével végződött. Ebben az esetben sem tudom elképzelni, hogy kiírnák a karaktert. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, csak ne amnézia legyen könyörgöm.
Liam egyébként ebben az évadban a modell karrierjét építgette, és a bárját vezeti. A lányt, akivel a hajón összejött szerencsére hamar eltüntették, a halottnak hitt férjével együtt.
Annie kísérőként dolgozik, hogy fizetni tudja a tandíjat, amíg meg nem kapja Marla örökségét. Az örökséggel kapcsolatos hercehurca kicsit fárasztó, klisés volt, de ha minden igaz vége. Annie megkapja a pénzt és boldogan élhetne Liammal. Remélem hamar öszehozzák újra őket és nem húzzák el annyira, mint a GG-ben Chuck és Blair esetében.


Dixon és Adrianna aranyosak együtt, örülök nekik. A drogos szálnak már kevésbé, mert már Adriannanak is volt függősége. Ezenkívül Dixon pár hét alatt leszokott róla, ami eléggé hihetetlen. A közös éneklés ötlete pedig nagyon jó, remélem meg is valósul.
Navid annyira próbálja lebuktatni a bácsikáját, hogy közben Silvert elveszítette valószínűleg.
Teddy búcsút intett a sorozatnak, a barátjával Washingtonba költözött. Nekem hiányozni fog a karaktere, annak ellenére, hogy amióta felvállalta a melegségét nem igazán tudtak vele mit kezdeni az írók.



Naomi majdnem annyira idegesítő ebben az évadban,mint az elsőben. Az állandó versengése Hollyval már elég unalmas és gyerekes is. Austin pedig néha-néha szerepel, akkor éppen összevesznek, majd kibékülnek.
Ivy és Raj nem sok szerepet kaptak eddig. Konkrétan egy rész volt, amiben főbb szerepet kaptak. Nem igazán tudom hova tenni Raj válási szándékát. Értem én, hogy nem akar önző lenni stb., de Ivy önszántából ment hozzá, vállalva a leukémiával járó szenvedést. Ez tipikus tinisorozatos szenvedés, igazából nem lenne rá szükség, de valamit nekik is ki kellett találni.

A 90210 4. évada eddig alulmúlja az előzőt, de még a nézhető kategóriába tartozik. Még a somk bugyutaság, elcsépelt szál ellenére is sokkal jobban kivitelezik a történeti szálakat, mint sok más általam nézett sorozatban. Annie escortos szála kifejezetten tetszik, mert sok fiatal lányt érint. Ennek ellenére nem foglalkoztak eddig vele az ilyen jellegű sorozatok.
Az évad további részeiben kevesebb Naomi, Holly versengést, és több izgalmat szeretnék látni.

Értékelés: 7/10

0 komment:

Megjegyzés küldése