2012. május 16., szerda

Upfronts - ABC

Végre azok  a csatornák is megkezdik a bejelentéseket, amelyekhez én is nagy reményt fűzök, mert több szériájukat is nézem és reménykedem benne, hogy az újoncok között is találok kedvemre valót.

Folytatódik: Castle, Dont Trust The B--- In Apartment 23, Happy Endings, Last Man Standing, The Middle, Modern Family, Scandal, Suburgatory, (Cougar Town új csatornán folytatódik)

Body of Proof
Megkapta tehát a sorozat az esélyt a bizonyításra (amit az évadkritikában említettem), remélem nem fognak cserbenhagyni minket a készítők.

Grey's Anatomy
Nem volt veszélyben a sorozat, végül Patrick Demsey és Ellen Pompeo is aláírta a szerződést, tehát velük együtt fog folytatódni a sorozat. Ez mindenképpen jó hír, nélkülük már nem lett volna ugyanaz.

Private Practice
A sorozat kapott még 11 részt, hogy lezárják a történetet. Nagyon megérett erre már, pedig nem vagyok vele teljesen naprakész. Annak örülök, hogy rendes lezárást fog kapni, nem hagyják félbe a szálakat.

Once Upon a Time
Az újoncok közül a legnézettebb volt az évadban és a története is kiváló, szemernyi kétségem sem volt a folytatást illetően. Az évadot már megnéztem, napokban kritika is lesz róla.

Revenge
Szerintem az egyik legjobb újonc az évadban, nagyon örülök a folytatásnak. A sorozat ezentúl vasárnaponként lesz látható, ezek szerint a csatorna bízik a sorozatban.


Kaszát kapott: GCB, Man Up, Pan Am, The River, Work It, Charlie's Angels

Missing
A sorozat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért nem kérnek többet belőle.A sorozat szerintem sem lett annyira jó, mint vártam, ezért igazán sajnálni sem tudom.




Újoncok


Drámák: Last Resort, 666 Park Avenue, Mistresses, Nashville, Red Widow, Zero Hour
Szitkomok: The Neighbours, How to Live With your Parents, Malibu Country, The Family Tools

Mistresses
Az angol verzióból láttam pár részt, kíváncsi vagyok az amerikaiak mit alkotnak majd. Jason George miatt különösen várós.

Nashville
Zenés alkotásról van szó, tehát nálam nyert ügye van. Hayden Pannettiere énektudásáról nem vagyok meggyőződve, de az esélyt mindenképpen megkapja  a bizonyításra.

2 megjegyzés: