2012. május 1., kedd

Májusi premierek

A folyó (The River)




Ma este 22.00-kor mutatja be az AXN az ABC horrorsorozatát, A folyót. A történet szerint egy eltűnt tudós keresésére indul a felesége, a fia és még páran az Amazonas vidékén. A nem veszélytelen keresésről filmet is készítenek. Amerikában is nemrég mutatták be a sorozatot, ott már lement a 8 részes 1. évad, 2-ról még nincs hír.


Kutyákok (Terriers)


Május 8-tól 22.50 perctől lesz látható a Viasat6 műsorán a Kutyákok című sorozat. A sorozat egy ex-zsaruról és barátjáról szól, akik engedély nélkül magánnyomozóként tevékenykednek San Diego-ban.


Botrány (Scandal)



Shonda Rhimes legújabb alkotása május 8-án 21.20-től debütál a Universal Channel műsorán.
A sorozat főhősnője, Olivia annak szenteli az életét, hogy a nemzet elitjét védelmezze. Olivia a Fehér Ház korábbi kommunikációs igazgatója volt, de kilépett és létrehozta a saját válságkezelő irodáját. Azt reméli, hogy új fejezetet kezdhet az életében, de rá kell jönnie, hogy a múltat nem hagyhatja maga mögött.

Világvándor (The Philantropist)




A Világvándor szintén a Viasat6-on fog bemutatásra kerülni május 23-án 22.50-től.
Teddy Rist  egy milliárdos playboy, akinek meghalt a gyermeke. A férfi élete gyökeresen megváltozik, amikor a hurrikán idején Nigériában megmenti egy fiúnak az életét. Ennek hatására Teddy úgy dönt, hogy vagyonát más emberek megmentésére fordítja.

0 komment:

Megjegyzés küldése