2012. április 30., hétfő

ABC Family - Berendelések és kaszák

Mostantól a nagyobb amerikai csatornák berendeléseiről és kaszáiról is írni fogok, amint minden sorozatról döntenek. Elsőként az ABC Family döntött a sorozatok sorsáról:

Jane by Design - A sorozat az 1. évadhoz még kapott 8 részt, amelyet júniustól 5-től kezdenek el vetíteni. A 2. évad ettől a 8 résztől fog függeni. Kíváncsian várom, hogy nyáron mit fog tudni produkálni a sorozat

Pretty Little Liars - Már télen bejelentette a csatorna a 3. évadot, ami szintén június 5-től lesz látható. Amennyiben jól emlékszem 24 részes lesz az évad, ennek az 1. felét láthatjuk nyáron, ahogy eddig.

The Lying Game - Hosszú gondolkodás után végül megkönyörültek a rajongókon és berendelték a 2. évadot. Egészen pontosan 10 részt, a kezdés pedig valamikor télen lesz. Nagyon rezgett a léc, ezért a továbbiakban nagyon jól kell teljesítenie.

Make It or Break It - A sorozatnak a 3. lesz az utolsó szezonja, ugyanis a csatorna múlt héten elkaszálta. Nagyon sajnálom, mert egy jó sorozat, amely a versenysport árnyoldalát is bemutatja. Azt hiszem, hogy a készítők ezt így tervezték, tehát az Olimpia elvileg még benne lesz a hátralévő részekben. Ha nem az szomorú, mert a lányok az elejétől kezdve az Olimpiára készültek.

Switched at Birth - A sorozat most szüneten van, de az 1. évad még nem fejeződött be. Eddig 22 rész ment le, a maradék 10 csak ősszel lesz látható. Ez már a második nagyobb szünet az évadon belül és ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás. 2. évadot egyenlőre nem rendeltek be, az évad utolsó 10 része valószínűleg döntő lesz.

The Secret Life of the American Teenager -  Az ABC Family létezése óta ez az első sorozat, amely eljut az 5. évadig. Ez mindenképpen dicséretes és remélem a jövőben több sorozat is eljut ide. A 4. évad május 30 fog véget érni, az 5. pedig még nyáron elkezdődik.

Melissa and Joey - A csatorna egyetlen sitcomjának 2. évada május 30-án fog kezdődni, egyenlőre 15 részt rendeltek be.



A csatorna két újoncot is berendelt nyárra:

Bunheads - A Gilmore Girls alkotójának (Amy Sherman Palladino) sorozata egy Los Angeles-i showgirlről (Sutton Foster) szól, aki férjhez megy, és az anyósa tánciskolájában kezd el oktatni. (premier: június 11.)

Baby Daddy - A csatorna vadi új sitcomja egy fiatalemberről szól, akinek bele kell tanulnia az apaszerepbe, miután volt  barátnője az ajtója előtt hagyja a közös gyereküket. (premier: június 20.)

0 komment:

Megjegyzés küldése