2012. április 16., hétfő

The Client List - 1x01 pilot

Jennifer Love Hewitt a The Client List-tel  tért vissza a sorozatok világába. A sorozatban egy masszőzt alakít, akinek szüksége van a pénzre, ezért extra szolgáltatásokkal kénytelen kedveskedni a férfi vendégeknek.
Először nem akarja elvállalni a munkát, de miután a férje faképnél hagyja a két gyerekkel meg a lakáshitellel, nem nagyon van más választása.


Az ügyfelek egytől egyig macsók olyan testtel, amilyen szinte nem is létezik. Nincs köztük egy csúnya, kövér stb. se, ami nem túl valósághű, hiszen ilyen helyekre elsősorban nem az adoniszok járnak.
Nagyon nem tetszett továbbá, hogy a férfi rögtön lelépett, amint Riley (Jennifer Love Hewitt) lett a kereső a családban. A férfi hamarabb is elhagyhatta volna a családját és akkor nem szólok semmit, de ez elég bugyutára sikerült így.

A sorozat egy tavalyi film alapján készült, ami állítólag nem volt rossz. Én nem láttam, de egyszer talán pótolom. Egy sikeres sorozathoz azonban több konfliktusra, érdekes történeti szálra lesz szükség, mint a film esetében. Egyenlőre azonban nem látom azokat az érdekes szálakat, sőt az sem teljesen világos, hogy miről is akar szólni a masszírozáson, kurválkodáson kívül. Ez így kevésnek tűnik, de hátha még kapunk valamit a későbbi részekben.



Jennifer Love Hewitt hozza azt, amit a Szellemekkel suttogóban megszokhattunk tőle. Akinek abban a sorozatban tetszett a játéka, a The Client List-ben is fog. A fürdő vezetője, Georgia (Loretta Devine) lesz még szerintem érdekes karakter a későbbiekben. A színésznő egyébként a Grace klinika című sorozatból lehet ismerős, ahol Adelt, Richard feleségét alakítja.

Nem vagyok igazán elájulva ettől a sorozattól, de meg lehet nézni, ezért egyenlőre maradok.A Lifetime egyenlőre 7 részt rendelt be, olyan rossz nem lehet, hogy ne tudjam végignézni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a The Client List nem fogja megváltani a világot.

Értékelés: 5/10

0 komment:

Megjegyzés küldése