2012. április 7., szombat

Premier - Zárt ajtók mögött (La Casa de al Lado)

Áprilisban sem maradunk telenovella premier nélkül, ezúttal a nagy sikerű La casa de al lado kerül bemutatásra nálunk, Zárt ajtók mögött címmel. A sorozat egyszerre két csatornán is látható lesz, április 24-től este 9 órától a sorozat+-on, április 25-től 15.40 perctől pedig a Cool tv-n is.


A sorozatban mindenkinek van egy titka, de nem tudjuk, hogy ki hazudik és ki mond igazat. A Condes család egy befolyásos és gazdag család, akiknek úgy tűnik megvan mindenük: pénz, hatalom, boldogság. A család boldogságát azonban egy tragédia árnyékolja be, ugyanis az idősebb lány, Ignacia (Catherine Siachoque) férje, Adolfo (David Chocarro) kizuhan a ház emeletének ablakából és meghal. A férfi ikertestvére, Leonardo (David Chocarro), aki kerekesszékben ül, továbbra is a házban lakik.
6 hónappal később Ignacia feleségül megy Gonzalo Ibanezhez (Gabriel Porras). A férfi ki szeretné deríteni, hogy mi történt Adolfóval. Vajon baleset volt vagy gyilkosság? Hamarosan újabb rejtélyes dolgok történnek a családban és minden jel arra mutat, hogy Adolfo él. Vajon tényleg életben van, vagy valaki bitorolja a nevét?

A szomszédban Pilar Arismendi (Maritza Rodriguez) él férjével, Javier Ruizzal (Miguel Varoni) és két gyermekükkel. A siker és a családi boldogság mögött egy sötét titok lapul, amely tönkreteheti mind a két családot. Javier egy befolyásos ügyvéd, aki a Conde család cégénél dolgozik. A kiváltságos helyzete azonban fenyegetést jelent Gonzalóra. Javier bármire képes, hogy megvédje, ami az övé.
A sorozatot a cselszövések, romantikus intrikák szövik át és senki sem az, akinek mutatja magát.

0 komment:

Megjegyzés küldése