2012. június 30., szombat

Premier - Rafaela doktornő (Rafaela)

A Life Network is csatlakozik a telenovellát adó tv csatornák sorába a Rafaela doktornő című alkotással. A sorozatot hétfőtől minden hétköznap 20.00-tól követhetitek figyelemmel.



Történet: A sorozat a fiatal és gyönyörű doktornőről, Rafaela-ról (Scarlet Ortiz) szól, aki minél jobban akar teljesíteni. A kórház igazgatója, Dr. Rafael de la Vega (Rogelio Guerra) nem más, mint Rafaela apja, aki kiskorában hagyta el őket. A felesége, Morelia-nak (Diana Bracho) viszont nem tetszik ez és meg akar szabadulni a fiatal lánytól. Rafaela pedig nem a jó természetéről híres: édesanyjával és 5 testvérével él és mindannyiuknak más az apja. Azonban Rafaela arra törekszik, hogy előre nézzen és elérje a céljait. Rafaela összebarátkozik a könnyű erkölcsű féltestvérével.
A kórházban érzelmeket kezd el táplálni a jóképű nőcsábász, José Maria (Jorge Poza) iránt, de ezt magának sem ismeri be, mert mindennapos a versengés közöttük. Ráadásul Rafaela látja, hogy José Maria mennyire falja a nőket, jelenleg egy férjes asszonnyal, Ileana-val (Arleth Terán) kavar. Amikor a férfi bevallja az érzéseit és úgy tűnik végre boldogok lehetnek, megjelenik José Maria felesége, Mireya (Chantal Andere) és elmondja, hogy van egy eltitkolt gyermekük. Rafaela csalódottságában Chapas-ba menekül egy misszióra, miközben José Maria rájön, hogy a felesége becsapta, de egy baleset során elveszíti az emlékezetét. Vajon egymásra talál a két orvos újra?

A szereplőkről bővebben itt olvashattok.

0 komment:

Megjegyzés küldése