2012. június 1., péntek

90210 - A 4. évad

A 90210 még mindig a nézhető tinisorozatok között van, de a 3. évad színvonalát sajnos nem sikerült megtartaniuk. Ebben az évadban volt minden: baleset, esküvő, halál, terhesség, de ettől még nem lett élvezhetőbb a sorozat, sőt.



Liam a baleset után betört a filmiparba, köszönhetően a lánynak, aki elütötte. Természetesen Liam mit sem sejtett erről, és úgy ugrált, ahogy Vanessa fütyült. Végül kitette a lányt, miután az meglopta, de az évadzáróban visszatért. Az egyik legidegesítőbb karakter Vanessa a sorozatban, mert nagyon pénzéhes és ezen kívül semmivel sem törődik. Vanessa időleges távozása után sikerült összegabalyodnia Silver-rel, lassan már tényleg mindenki szeretett mindenkit a sorozatban. Ez az irány nekem nem tetszik, jobban szeretném, ha lennének állandó párosok és más jellegű kapcsolatok is kapnának figyelmet. A kirajzolódó szerelmi háromszög meg végképp felesleges, ráadásul egyikük sem akarja vállalni Silver babáját.

Silver gyereket szeretne ugyanis, mert örökölte a rákos gént. Mivel sem Navid, sem Liam nem szeretne igazán gyereket megkérte Teddy-t, hogy legyen a gyerek apja. Érdekes módja Teddy visszahozásának, meglátjuk mi sül ki belőle.

Annie a gazdag pasik kísérése után összejött egy pappal. Kicsit éles volt ez a váltás, bár a kapcsolat nem tartott sokáig. Liam és Annie nagyon illettek egymáshoz, de a készítők már nem akarnak nekik esélyt adni.

Adrianna szerencsére visszatért a zenéléshez, egészen jól elénekelgettek Dixon-nal. Dixon turnéja alatt pedig a country zenével próbálkozott nem is rosszul. Már írtam, hogy örülök Adrianna zenei karrierjének újraélesztésének, ezt továbbra is tartom.



Naomi ebben az évadban vagy 3 pasiba volt szerelmes. PJ-hez majdnem hozzáment, az évad végén pedig Max esküvőjét akadályozta meg. Max visszahozásáért nagy piros pont jár a készítőknek, és talán Naomi ismét felhagy a gyerekes viselkedéssel.

Ivy szálával voltam a leginkább megelégedve, nagyon tetszett az utcai festés Diego-val. Raj-tól pedig szépen vett búcsút a kórházban. Az évadzáróban Ivy Diego után utazott Mexikóba és nem is fog visszatérni a sorozatba. Sajnálom a búcsúját, de legalább boldogan távozott.

Összességében elment az évad, nem ez lesz a kedvencem, de a kasza meg sem fordult a fejemben. A következő évadban jó lenne, ha tudnának emelni a színvonalon és megközelíteni a 3. évadot.


Értékelés: 6/10

0 komment:

Megjegyzés küldése