2012. június 4., hétfő

Premier - Megkövült szívek (La que no podía amar)



Ma 17.05-től érkezik a Story 4-re a Televisa sikersorozata Megkövült szívek címmel. A sorozat a Story 5-ön is menni fog minden hétköznap 19.30-tól.

Történet: A sorozat Chiapas-ban, Mexikóban kezdődik, ahol Ana Paula Carmona (Ana Brenda Contreras) a beteg anyukájáról gondoskodik. A halála után Ana Paula úgy dönt, hogy ápolónőnek tanul, kitartással és szorgalommal meg is szerzi ezt a végzettséget.  Miután megszerezte az ápolónői képesítést Ana Paula megismerkedik Bruno-val (Julián Gil), aki a főnöke, Rogelio (Jorga Salinas) számára keres ápolónőt. A jó fizetés reményében elfogadja az állást, mert eddig pénzügyileg nagynénje, Rosaura (Ana Bertha Espín) támogatta őt és a testvérét, Miguel-t (Osvaldo Benavides). Ana Paula nem is sejti, hogy leendő főnöke egy igazi zsarnok, aki nem kímél senkit. A birtokon él még Rogelio elkényeztetett húga, Cynthia (Susana González), aki pusztán kedvtelésből viszonyt kezd a birtok intézőjével, Efráin-nal (Fabián Robles).
Rogelio lassan beleszeret Ana Paulá-ba, aki megismerkedik a jóképű ügyvéddel, Gustavo-val (José Ron) és rögtön egymásba szeretnek. A boldogság nem tart sokáig, mert Bruno és Rosaura mindent megtesznek, hogy a szerelmük útjába álljanak. Elhitetik vele, hogy Gustavo meghalt, ráadásul az öccse rendőrségi ügybe keveredik. Rogelio felajánlja, hogy segít Miguel-nek, amennyiben Ana Paula hozzámegy felségül. A kétségbeesett lány elfogadja az ajánlatot, de nem boldog. Később kiderül, hogy Gustavo él és Ana Paulá-nak választania kell a szerelme és a férje között.

0 komment:

Megjegyzés küldése