2012. január 29., vasárnap

The Lying Game - Folytatódik az 1. évad

Már több rész is adásba került a folytatásból, de még nem írtam róla. Itt az ideje, hogy értékeljük a folytatást!



Suttont Annie szerencsésen kimenekítette az elsüllyedt autóból, pedig már mindenki azt hitte, hogy meghalt. Sutton visszatér tehát és vissza is veszi az őt megillető helyet a Mercer házban. Emma így bujkálni kényszerül a faházban és tűrni, ahogy Sutton megpróbálja visszacsábítani Etant. Kicsit korán hozták vissza Suttont, még pár része erejéig várhattak volna vele, bár kétségtelenül stílusos volt, ahogy betoppant a "temetésére".

Justin bosszújának oka elég gyengére sikerült, mármint nagyobb titokra számítottam. Az sem világos egészen, hogy mi volt a terve. Elcsábította Laurent, de közben beleszeretett, úgyhogy a terv ezen része befuccsolt. A többit meg nem tudtuk meg, hiszen felszínre került a titok. Innentől viszont Justin érdektelen karakterré válhat, hacsak nem folytatja a bosszút.



Megjelent Char nagynénje, aki a változatosság kedvéért Annie és anno egy osztályba járt Teddel meg Aleckel. A másik Annieről pedig kiderült, hogy mégsem a lányok anyja, de akkor ki az? Esetleg Char nagynénje, vagy egy másik Annie? Talán nem is Annie az igazi neve.

A szálak nagy részét még mindig Alec mozgatja, de már közel sem annyira magabiztosan, mint a sorozat elején. Vajon Suttont is ő akarta megöletni? Logikus lenne, hiszen ő tudott a helycseréről és miatta van Annie elmegyógyintézetben. 

Az évad hátralévő részeiben valószínűleg sok titokra, ármányra fény derül. Talán Emma lelepleződik és megtudjuk azt is, hogy ki a lányok anyukája. 

Értékelés: 8/10

0 komment:

Megjegyzés küldése