2012. január 7., szombat

Jane by Design - 1x01 Pilot

Szeretem a divatot, divattervezést, így belenéztem az ABC Family legújabb sorozatába, amelynek fő témája pont a divat. A történet középpontjában egy középiskolás lány, Jane áll, aki állást keres, hogy segítsen a bátyjának. Jane apja meghalt, anyja pedig elhagyta őket kiskorában, így a bátyjának kell eltartania a lányt, de nem talál munkát. A lány egy félreértésnek köszönhetően  munkát kap egy divattervező cégnél. Janenek ezentúl az iskola és a munkahelye között kell ingáznia és mindkét helyen teljesíteni.



A sorozat alapvetően nem rossz, bár a pilotból nem derült ki sok minden. Lényegében bemutatták a szereplőket, felvázolták az alapszituációt és ennyi. Jane anyja valamikor a későbbiekben szerintem fel fog tűnni, hogy bonyolítsa a helyzetet. A sorozatban megvannak a szokásos karakterek: jó barát, gonosz, de menő csaj, a suli szépfiúja stb. Jó lenne, ha ezekből a karakterekből nem a megszokottakat hoznák ki, hanem meglepnének minket.

A sorozatból egy-két csavarral nagyon fordulatos, izgalmas tinisorozatot lehetne csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy 10-12 rész után hol fog tartani a sorozat, mit hoznak ki az alapfelállásból. Kérdés, hogy eljutunk-e odáig, mert a pilot nézettsége nem volt valami fényes és a következő részekre ez általában esni szokott.

Értékelés: 7/10

0 komment:

Megjegyzés küldése