2012. január 16., hétfő

Switched at Birth - Folytatódik az 1. évad

Bármennyire is próbálkozom nem tudom igazán megszeretni a sorozatot, pedig az ABC Family több sorozatát is nagyon szeretem. Az a fő gondom vele, hogy nem tudtak elmozdulni az alaptörténettől. Újra és újra ugyanazokkal a konfliktusokkal szembesülnek a szereplők, ráadásul a kórházi cseréről sem tudtunk meg többet. Az utóbbi részekben pedig egy helyben toporgunk, semmi új, váratlan nem történik. Ezen nagyon gyorsan változtatniuk kéne, különben unalomba fullad az egyébként nagyszerűen kezdő Switched at Birth.



Bay és Emmett aranyosak együtt, de olykor fárasztóak is. Szinte minden részben összevesznek a jelbeszéd, siketség-hallás kérdésköre miatt, majd kibékülnek. Persze nem könnyű egy hallónak és egy süketnek kommunikálnia, ha az egyik nem tudja jól a jelbeszédet. Mindennek ellenére drukkolok nekik és remélem nem szedik szét őket egy darabig.

Wilkie és Daphne bontakozó románca miatt nem kaszáltam még el a sorozatot. Tetszik, ahogy részről részre egyre közelebb kerülnek egymáshoz és Wilkieből kijön a megértő, érző ember. Nagyon szeretném, ha összehoznák őket meg az évad vége előtt, mert ki tudja, hogy lesz-e 2. A múlt heti epizód volt ugyanis a legkevésbé nézett az eddigiek közül. Ez azt jelenti, hogy sok nézőt vesztett a Switched at Birth, ami nem biztató a jövőre nézve.


Angelo karaktere valahogy sokkal jelentéktelenebb, mint ahogy azt a nyári fináléban beállították. Egyenlőre nem úgy néz ki, hogy küzdeni akarna Reginaért, vagy csak későbbre tartogatják ezt a szálat. Végül is 20 rész még biztosan adásba kerül.

Értékelés: 4/10

0 komment:

Megjegyzés küldése