2012. január 13., péntek

Pretty Little Liars - Folytatódik a 2. évad

A történetben a nyári fináléhoz képest ugrunk 3 hónapot. A lányok éppen befejezik a közmunkát, illetve Emily és Spencer nem, mert egy kamu veszekedéssel akarják "A"-t tőrbe csalni. A csalit beveszi ugyan, de lebuktatni nem sikerül még. A lányok egyre közelebb vannak a rejtély megoldásához, de valahogy mégis messze.  Az évad fináléjában azonban elvileg ki fog derülni, hogy ki is "A".  Én még mindig azt gondolom, hogy nem egy ember van az egész mögött, de majd meglátjuk.
Meglepő fordulattal már most sikerült előállniuk. Lucasra, mint "A" bűntársára álmomban sem gondoltam volna, de jó húzás volt a készítőktől. Lehet, hogy még vannak segítői, akikről egyenlőre nem is sejtjük, hogy azok.


Természetesen a rejtély megoldásán kívül a drámát sem kell nélkülöznünk. Ezra végre összeszedte a bátorságát és bevallotta kapcsolatát Ariaval a lány szüleinek. A szülők persze rögtön eltiltották egymástól a szerelmeseket és megfenyegették a férfit. Hannah apja bejelentette, hogy ő és újdonsült családja a városba költözik. Spencer és Toby újra együtt vannak vagy nem, még nem teljesen tiszta, hogy mi ia a helyzet velük. Annyi bizonyos, hogy nem fogunk unatkozni a 2. évad hátralévő részeiben!

Nekem még mindig nagyon tetszik a sorozat, de nem tudom mi lesz, ha kiderül ki "A" és ki felelős Allison haláláért. Ugyanis a rejtélyek nélkül a Pretty Little Liars is csak egy tipikus tinisorozat.

Értékelés: 9/10

0 komment:

Megjegyzés küldése