2011. május 2., hétfő

Grey's Anatomy 7x19



3 hét szünet után végre visszatért a TV képernyőkre a Grace klinika. S örüljünk-e ennek? Ne igazán.
Ahogy a címből már rájöhettünk (It's a Long Way Back) időbeli ugrálásokat teszünk, azaz olyan 3-4 hónap telik el ez alatt az egy rész alatt. Mindenekelőtt szeretném felhívni a figyelmet, hogy ennek a sorozatnak még mindig Grey's Anatomy a címe, nem pedig Calzona's Anatomy. Azonban egyre inkább kételkedem ebben.
Callie még elég rossz állapotban van, 2 percenként hisztirohamok jönnek rá-nem is tudtam, hogy egy szappanoperát nézek-, mert nem láthatja lányát, Sofia Robbin Sloan Torrest(miért nem Robbins?). Végül Cristinának egy remek ötlete támad, s egy üvegen keresztül végül Callie mégis megpillanthatja lányát. Ezek után jönnek az újabb hisztik, mert Callienek remeg a keze, s még egy labdát sem bír a kezében megtartani, nemhogy a saját gyerekét. Az epizód végén kiengedik Calliet a kórházból a kislánnyal együtt, s itt egy újabb parádét levág Calliope, miszerint az autók egyáltalán nem biztonságosak blablabla..Na most mondja már meg nekem valaki, rossz részt töltöttem le? Oké, hogy egy trauma érte őket, de azért nem kell átváltani szappanopera stílusba, könyörgöm.
Meredith rájön, hogy Adele állapota súlyosan romlik, s mivel egy páciensük meghal - nem értettem pontosan miért - , ezért ő lesz a következő kezeltjük. Meredith kicseréli a placebo-t active agent-re. Hogy miért azt nem tudom, de majd biztos ki fog derülni.
Teddynek jobb dolga is akad a kórháznál, mégpedig randizni jár különböző ocsmány férfiakkal, s az estéket Henry társaságában tölti, és elmesél minden randit részletesen. Egyik este a sármos férfi romantikus vacsorára készül, azonban Teddy bejelenti, hogy nem tud maradni, mert egy régi ismerős tért vissza a városba. Ez az ismerős pedig nem más, mint Andrew Perkins. Aki most felteszi magának azt a kérdést, hogy ki is ő, annak elárulom: a trauma tanácsadó a 7. évad első pár részéből. És igen, együtt voltak Teddyvel.
Cristina meg nem tud magával mit kezdeni a kardio-istennő nélkül, főleg mikor utolsó betege, Callie is elhagyja a kórházat.
Alex elintézi, hogy jöhessenek Afrikából beteg gyerekek, akiket a Grace klinikán gyógyítanak meg. Az anyagiakat egy beteg nő állta végül.
Ahogy azt már az elején kifejtettem, egyre jobban érzem úgy, hogy egy szappanoperát nézek. A középpontban még mindig nem a Callie/Arizona/Mark háromszögnek kéne lennie, de sajnos kezdek hozzászokni, hogy ez a sorozat egyre inkább róluk szól. Szóval jó lenne, ha össze szednék magukat az írók és egy csodálatos forgatókönyvvel rukkolnának elő!

Értékelés: 4/10

0 komment:

Megjegyzés küldése