2011. május 9., hétfő

House 7x19


Míg a 7x18 középpontjában 13 állt, addig ez egy Masters-centrikus rész volt. Sőt, még az intro előtti 2 perc-amit általában a beteg ájulásával, rosszullétével kezdenek-is vele kezdődött. Igazából arról volt szó, hogy az utolsó napját töltötte House-nál, s döntenie kellett, hogy szeretne-e maradni. Persze House meg akarta törni a jeget, s csak úgy maradhatott volna Masters a csapatban, ha hazudik. Azonban a lány a főnökének hazudott, s emiatt Dr.House ki is rúgta. Ekkor átment a sebészetre, de ott nem igazán érezte jól magát, tehát az utolsó esetre még visszatért House-hoz.
Egy lány volt a beteg, aki hajózott, s egy rekordkísérletre készült. Azonban kiderült, hogy rákos, s ha nem amputálják le a bal kezét, lehet nem élné túl a rekordkísérletet. A szüleivel megegyezett, hogy elmegy, azonban Mastersnek ez cseppet sem tetszett, ezért beadott neki valamit, amitől a lány rosszul lett. Ezek után a szülőknek azt hazudta, hogy le kell amputálni a karját. Természetesen nem emiatt lett rosszul a lány, de a szülők engedélyezték. Ezután Masters egy jó kis vállbaveregetést kapott Housetól, aki büszke volt tanítványára, hogy végre felnőtt (azaz végre hazudott). Azonban a lány nem volt annyira büszke magára. Azt hitte, valamiféle megkönnyebbülést fog érezni, de ehelyett mardosta a lelkiismerete, s úgy döntött, inkább más fába üti a fejszéjét, nem marad House-szal. Persze ezt mi már tudhattuk, hogy elhagyja a sorozatot. Ezek után bejátszottak a The Rolling Stones-től a You Can't Always Get What You Want-ot, miközben Masters boldogan elugrándozott.
Összességében rosszabbra számítottam, ez most tényleg egész jó rész volt. Az eset is izgalmas volt, s a zenét is jól eltalálták. Persze közben vicces jelenetekkel sem voltunk híjával, mivel House és Wilson fogadtak, ki tud tovább benntartani a kórházban egy csirkét anélkül, hogy a biztonsági őr észrevenné. Emiatt örökösen csirkék után futkostak, House csirkelábnyomokat nyomott a padlóra, szóval jó kis rész volt.

Értékelés:7/10

0 komment:

Megjegyzés küldése