2011. május 25., szerda

Desperate Housewives - A 7. évad

Azt mondják, hogy egy sorozat életében a 7. évad hozhatja meg a krízist. Nem igazán tudom eldönteni, hogy a DH esetében ez megtörtént-e vagy sem. Ez az évad nem volt különösebben jó de rosszabb sem mint az előző.

Breenek adtak egy nála sokkal fiatalabb pasit, de ez a kapcsolat sem biz
onyult tartósnak. Ezután fényt derült a titokra, vagyis hogy Andrew ütötte el Carlos anyját. Ezt Carlos képtelen volt feldolgozni, így eltiltotta Gabyt Breetől. Az évad végén pedig kapott egy újabb pasit a nyomozó személyében. Bree karakterével tehát ebben az évadban semmi lényeges nem történt.
Gabyék megtalálták a lányukat, majd el is vesztik, mivel illegális bevándorlók a szülei. Ez érdekes húzás volt, de tovább lehetett volna vinni. A gyerekek nem tudták meg az igazat, ezért szerintem még nem zárták le ezt a történeti szálat.
Az évad végén megjelent Gaby nevelőapja, akit Carlos véletlenül megölt. Kicsit sok már a halálesetből a sorozatban. Minden évadba
n meghalt legalább egy ember, úgyhogy most már előjöhetnének valami mással is.


Susannak új vesére volt szüksége, amit Paul feleségétől az öngyilkossága után meg is kapott. A betegség kicsit megváltoztatta Susant, kissé megkomolyodott, ami jót tett a karakternek. Az évad végén még Paulról is gondoskodott, illetve a fináléban megmentette az életét.


Paul a fináléra teljesen megbánta a bűneit, és áldozatként állították be, ami enyhe túlzás azért. Felicia nem tudta megölni, de sikerült elmenekülnie a rendőrség elől.

Lynette és Tom házassága úgy látszik nem bírja ki Tom új munkáját. Ezt a munkát pedig Lynette erőltette, miután pedig elvállalta folyton kifogásolt valamit. Nagyon elnyomta Tomot, ezért még jó is kisülhet a különválásukból.
Az évad összességében közepes volt, jobb és rosszabb részekkel. A közös titkok pedig mint mindig most is összehozták a Lila akác köz lakóit.

Értékelés: 6/10

0 komment:

Megjegyzés küldése