2011. május 2., hétfő

The Good Wife- 2x14


Kicsit elhanyagoltam mostanában az epizódkritikákat erről a sorozatról, pedig egyre jobb lesz ez az évad.

Amióta kiderült, hogy Bond elárulta az irodát, azóta egyre bonyolódnak a dolgok. Kezdjük ott, hogy Will és Diane szövetkeztek Bond ellen, miközben Will úgy tesz, mintha Bond mellett állna. Mindezt még bonyolítja a drogkereskedő megjelenése, plusz Blake is kavar valamit.
Aztán megy a nyomozás Kalinda múltja után, kíváncsian várom, hogy a volt férjen kívül még mit szednek elő.

A politikai vonalon is megy a szövetkezés, egymás lejáratása. Szerencsére azonban ezt nem erőltetik túlságosan, mint az évad elején. Azért szeretném, ha legkésőbb az évad végén meglennének a választások.:P

A tárgyalások nagyon jól kitaláltak még mindig, és a bírók karakterei is jól felépítettek. A legjobban az tetszik hogy nem mindig a Lockhart&Gardner nyeri a pereket. Ettől lesz olyan életszagú a sorozat.

A legutóbbi részben ismét szerepeltették Alicia bátyját (Owent). Az ő karaktere nagyon tetszik, mert őszintén meg meri mondani a testvérének, hogy mit kellene csinálnia. Az is okos gondolat, hogy csak néha szerepeltetik, így felüdülést jelentenek a beszólásai, viccei.

Amit még mindig hiányolok, az az Alicia, Will szerelmi szál kibontakoztatása. Szinte minden részben felcsillan a remény, hogy majd most, aztán mégsem történik semmi.
Szeretném őket már együtt látni!

Értékelés: 8/10

0 komment:

Megjegyzés küldése