2011. május 25., szerda

Gossip Girl - A 4. évad





Előzetes várakozásaimmal ellentétben sem az évad sem pedig a finálé nem hozta azt, amit vártam tőle. Az évad eleje még érdekesen alakult, de azt a szálat hamar lezárták. Természetesen Ben meg összejött Serenaval, amin már meg sem lepődünk, hiszen alig volt olyan férfi szereplő, akivel nem jött össze. Az évad során sikerült Serena karakterét teljesen elrontaniuk.

Ami az évadzárót illeti, kaptunk egy emberrablást, majd szerencsés kiszabadulást. Blair szenvedett kicsit Chuck és Louis között, végül Louis mellett maradt. Ezt részben Chucknak köszönheti, aki lemondott róla. Ez annyira nem arra a Chuckra emlékeztet, akit a sorozat elején láttunk. Ő sohasem mondana le Blairről, és úgy szerintem érdekesebb is volt a karakter.
Dan mint kiderült könyvet írt az elmúlt évek eseményeiről, azonban nem szándékozik kiadni. Vanessa viszont megtette helyette, mielőtt Barcelonába költözött. Ebben látom a lehetőséget a következő évadra.

Charlie-ról kiderült a fináléban, hogy nem is rokon, csak egy színésznő akit felbéreltek a szerep eljátszására. Végül visszatér, hogy bosszút álljon Serenáékon. Csak tudnám miért. Neki semmi köze a családhoz, de minden évadban valakinek fontos bosszút állni Serenán, Lilyn vagy sz egész családon. Már kicsit unalmas.



A fináléban visszatért Georgina is. Erre szerintem semmi szükség nem volt. Van már elég intrika, nem kéne még több.

Összességében gyenge évad volt, még gyengébb fináléval. Nem tudom hány évadot terveznek még, de lehet, hogy a következőnek kéne az utolsónak lennie.

Értékelés: 5/10

0 komment:

Megjegyzés küldése