2012. október 6., szombat

Dexter - Elkezdődött a 7. évad

Sokan vártuk már izgatottan a folytatást és szerencsére az írók ezúttal nem okoztak csalódást, hanem meglépték azt, amire már mindenki várt. A kezdés erős, sokkal ígéretesebb, mint az előző és megfelelő alapot adhat egy igazán magas színvonalú évadhoz.




A tovább mögött spoileresen folytatom!


Az évad ott kezdődött, ahol az előző abbamaradt, vagyis annál a bizonyos templomi jelenetnél. Kicsit féltem attól, hogy visszakozni fognak és Dexter kimagyarázza magát. Méghozzá azzal, hogy ez egyszeri alkalom, baleset volt stb. A rész eleje alátámasztotta ezen félelmemet, de aztán mégis meglépték és Debra rájött a teljes igazságra Dex hobbiját illetően. Sokan vártunk már erre és mostantól lesz igazán érdekes a dolog. Vajon Debra mit kezd az információval? Segít neki , esetleg falazni fog vagy egészen mást tesz? Már tűkön ülve várom az új részeket.



Közben LaGuerta megtalálta a vércseppes lemezt és nyomozni kezd, ebből is kiülhet valami jó, ugyanis Dexter eddig nagyon magabiztosan mozgatta a szálakat, terelte el a gyanút magáról, de idén minden eddiginél nehezebb dolga akadt. Ráadásul Louis is valamiért az ő bőrére pályázik, már az előző évadban is kavart, talán most kiderül mi a valódi szándéka.

Úgy tűnik most először a maffiával kerül kapcsolatba a rendőrség és nem egy sorozatgyilkos után nyomoz. Kell is a változatosság és a maffiával talán még Dexter sem kezdi kinyírni.

Összességében nagyszerű kezdés, rendesen felcsigáztak, szeretném, ha ez maradna az évad végéig. A budapesti járatért meg jár a piros pont.

Értékelés: 9/10

0 komment:

Megjegyzés küldése