2012. október 30., kedd

A SuperTV2 sorozatai

A TV2 legújabb alcsatornája november 2-án indul, és főleg sorozatokat fognak kezdetben vetíteni. A már vetített szériák közül megtalálható a kínálatban a The Pacific - Hős alakulat, a Sue Thomas FBI, a Mrs. Klinika, a Pan Am, a Mr. Sunshine, a 90210, a Gyilkos számok és a Combat Hospital - A frontkórház.

A csatorna kínál újdonságokat is, amelyeket alább részletesen bemutatok.

Ügyféllista (The Client List)




A sorozat november 9-től minden pénteken lesz látható. Amerikában lement a 10 részes 1. évad, tavasszal fog folytatódni a 15 részes 2. szezonnal.

Történet: A sztori egy kétgyerekes anyukáról szól, aki masszőznek áll, miután a férje elhagyta. A dolog pikantériája, hogy a masszírozáson túl az ügyfelek extra kívánságait is teljesíteni kell. A pilot után ugyan nem írtam róla, de kellemes kis sorozat, érdemes belenézni.


Ringer - A vér kötelez (Ringer)



November 3-tól hétfőnként 21.00 órától fogják vetíteni. A tavalyi év egyik legjobb újdonsága volt szerintem, sajnos a nézettség miatt 22 rész után véget ért.

Írásaink a sorozatról


22-es körzet - A bűn utcái (NYC-22)

November 3-tól 22.50-től fogja a csatorna adni a sorozatot. Amerikában nem kértek az újabb rendőrös szériából, 13 rész került adásba belőle.

Történet: A sztori pár újonc mindennapjait, kudarcait sikereit mutatja be a New York-i 22-es körzetben. Aki látott már hasonló rendőrös sorozatot, annak nem biztos, hogy sok újdonsággal tud szolgálni.


Szellemdoktor (A Gifted Man)




November 8-tól minden csötörtökön 21.00-tól. Kinn ez sem aratott túl nagy sikert, az előzőekkel egyetemben 1 évadot élt meg, ami jelen esetben 16 részt jelent.

Történet: A sztori középpontjában egy sebész áll, aki a nemrég meghalt feleségét látja és emiatt segít a rászorulókon, ingyenmunkát vállal egy klinikán.


Négy szingli, egy eset (Mad Love)



November 10-től, szombatonként 18.30 perctől fogják vetíteni ezt a szitkomot. A TV2 bevásárolt az egy évados sorozatokból, mert a Mad Love is kaszát kapott 13 rész után Amerikában.

Történet: A történet egy fiúról és egy lányról szól, akik szerelmesek egymásba. A probléma azonban az, hogy a fiú és a lány legjobb barátai ki nem állhatják egymást.

A csatornát szinte minden nagyobb szolgáltató (T-Home, UPC, Invitel) kínálatában benne lesz, összesen 5,5 millió ember áthatja már a kezdetektől.

0 komment:

Megjegyzés küldése