2012. szeptember 29., szombat

Ben and Kate: 1x01 Pilot

Az idei év legjobb újonc szitkomja? Elég gyér idén a sitcom felhozatal Amerikában, azonban ez a sorozat valamiben mégis kitűnik a többi közül. Mégpedig, hogy ez tényleg jó. Vicces, remek karakterekkel és olyan egysorosokkal, hogy sokszor dobtam egy hátast. A New Girl készítői idén is egy remekművet fabrikáltak össze! A tovább mögött spoileresen folytatom...A két főszereplő (gyengébbek kedvéért Ben és Kate) régóta ismerik egymást, DE! nem a megszokott szerelmespár történettel rukkoltak elő: Ben és Kate testvérek. Így van, tehát ezért is már jár egy plusz pont, hogy nem keverik bele a szokásos szerelmes szálat. A történet lényegében annyi, hogy Kate egyedülálló szülőként neveli kislányát, Maddiet. Eközben Ben néha váratlanul betoppan valami eszméletlen nagy hülyeség miatt. Azonban ez alkalommal fölajánlja hugicájának, hogy hozzáköltözne, s segítene a kislány nevelésében.


A két mellékszereplő - a néger fickó és az angol akcentusú bárpultos - is remek karakternek lett megírva. Tehát kihoznak minden jót ebből a sorozatból, amit csak lehet. Igazán a következő részben tudjuk meg milyen is lesz ez a sorozat, hiszen valójában akkor fog Ben odaköltözni. Anno a New Girl pilotjára 5/10-et adtam, emlékszem, tényleg nem jött be nagyon. Viszont ennek a sorozatnak az első része is már teljesen megfogott, így jó szívvel 8/10-et kap. Várom a folytatást! :)

2 megjegyzés:

  1. készült most egy magyar sitcom sorozat is Kerekes Vicával, szerintme jó lett, nekem tetszik http://tllg.net/filmszeretok

    VálaszTörlés