2012. szeptember 22., szombat

X-factor US: elkezdődött a 2. évad

4 rész után túl vagyunk egy hordágyon, egy óriási viharon, egy letartóztatáson, pár kirohanáson, sok igenen és annál is több nemen. Röviden így lehetne összefoglalni az idei X-factor US-t eddig. Na, de ugorjunk egy kicsit vissza az időben! Tehát Simon [Cowell] épp a nézettségi adatokat nézegette tavaly valamikor tavasz környékén, és rájött, hogy valami nem stimmel. Így gyorsan kirúgta a két női mentort (Paula Abdul és Nicole Scherzinger) meg a műsorvezetőt (Steve Jones). A két hölgy helyére bekerült Demi Lovato és Britney Spears, új műsorvezető egyenlőre nincs.Britney szinte biztosan jó döntés volt, hiszen a mai generációban nem hinném, hogy lenne olyan ember, aki ne ismerné őt, ne hallgatta volna a számait. Viszont a "mentorkodásával" nem vagyok teljesen megelégedve, hiába próbálták a gonosz Britney-nek beállítani, látszott hogy megrendezett az egész, és a két perces összevágáson kívül egyáltalán nem mondott gonosz dolgokat. Azonban ő még mindig százszor jobb, mint Demi, akinek a you're cute-nál ki is merült a szókincse.

Simon is kicsit leeresztett, nem az a beszólogatós, mint azelőtt. Idén talán L.A.-ban látom a legtöbb fantáziát. Csökkent a színvonal sajnos. Na, hát majd meglátjuk. A versenyzőkről egyenlőre még nem írnék, hiszen annyi jó van még ilyenkor, hogy nehéz lenne kedvencet választani, vagy mindet bemutatni, úgyis látjuk még őket hatszázszor.
Még a vágásokról kell ejtenem néhány szót. Már tavaly is szemet szúrt, de idén is olyan zseniálisak, hogy az valami hihetetlen. Egyszerűen remek kameraállások, összevágások, mi egyebek vannak.A szereplők körüli történetet sokszor túlzásba viszik, hiszen kit érdekel, hogy A és B megismerkedett, és A már énekelt, de B féltékeny rá, mert látta milyen jó A és tovább jutott. Tök fölösleges ilyenekkel húzni az időt. Meg a drámafaktorukkal is kikészítenek már. Oké, egy-kettő még nagyon drámai hatást kelt, de az már túlzás, hogy minden negyed órában kell egy. Felesleges. Így sajnos erre csak 5/10-et tudok adni, pedig nagy reményeket fűztem a második évadhoz. Remélem, a boot camp már jobb lesz.

0 komment:

Megjegyzés küldése